O noapte de distracție…

O noapte de distracție…

0 72

Îmi stă în minte de ceva timp un subiect extrem de interesant, dar și extrem de controversat. Subiectul este atât de sensibil încât va inflama cu siguranță pe majoritatea celor ce vor citi această postare. Îmi asum riscul.
Nu țin să am prea mulți prieteni în listă… pentru că cei mai mulți sunt oricum doar elemente decorative.
Așa… De unde să încep eu ca să mă fac mai bine înțeles?
Cei mai mulți dintre voi știu că există o veche tradiție populară ca fetele să se căsătorească virgine. Valoarea unei fete care își pierdea virginitatea descreștea drastic.
În unele zone rurale izolate, încă se mai păstrează această tradiție… însă este pe cale de dispariție… cam peste tot în lume. Ceea ce este absolut remarcabil, este faptul că tradiția această a existat în absolut toate culturile lumii!
Odată cu ofensiva globalismului, tradiția a devenit desuetă… și chiar ridiculizată de oamenii cu mentalități „moderne”. Însă există zone și comunități umane unde tradiția această supraviețuiește.
Am să vă spun acum un lucru foarte ciudat… pentru rabinii evrei, virginitatea miresei este o condiție decisivă. Dacă o fată nu este virgină, atunci nu va fi în vecii vecilor soție de rabin!
La casta dominantă din India: Brahmana, căsătoria este aranjată de când partenerii sunt copii, iar castitatea este obligatorie pentru ambii parteneri. Poate vă vine să râdeți… dar are o logică…
În urma unor cercetări relativ recente s-a observat că sperma care este reținută și absorbită de organismul feminin după un contact sexual, chiar dacă nu are loc o fertilizare… intră în reacție cu celulele corpului.
Practic, are loc o preluare de ADN din sperma masculină. Acest ADN interacționează cu ADN-ul feminin. Nu are loc o modificare genetică drastică… ci doar o influență. Teoria aceasta a primit denumirea de telegonie.
În mod normal, aproape toate celulele organismului sunt înlocuite în timp, cu excepția neuronilor.
După aproape 7 ani se poate spune că avem un corp complet nou… în sensul că fiecare celulă a corpului este deja înlocuită.
Revenind la subiectul nostru, putem trage concluzia că influența unei singure nopți de sex ocazional durează circa 7 ani! Nu prea mai sună a distracție, nu-i așa?
Și dacă v-aș spune că influența unei „inofensive” partide de sex poate dura chiar toată viața???
Să mă explic…
Dacă teoria epigenetică este corectă, atunci o distracție sexuală de câteva minute, poate schimba o femeie pentru totdeauna.
Epigenetica spune că ADN-ul nu este chiar stabil. Te naști cu un bagaj genetic, însă acesta va fi ajustat în funcție de experiențele pe care le ai.
Are logică, pentru că organismul se adaptează. În acest caz noile celule ale corpului feminin vor replica modificările căpătate de la fiecare bărbat cu care a făcut sex…
Acum nu mai sună deloc a distracție!
Poate că tradițiile legate de virginitate nu sunt chiar niște aiureli, ci ceva cât se poate de serios.
Pentru un bărbat, nu este deloc o idee bună să se căsătorească cu o femeie care a avut mai mulți parteneri. Pentru simplul motiv că odraslele sale vor avea influențe de la toți bărbații cu care s-a culcat acea femeie.
Până acum se credea că orice copil este o sumă genetică rezultată exclusiv din fondul genetic familial.
Poate că nu este chiar așa…
Poate că oamenii din vechime nu erau deloc proști și, de fapt, ne-au transmis pe cale de tradiție un avertisment extrem de serios că sexul nu e o distracție, ci o chestie cât se poate de serioasă…
Poate că o singură noapte de distracție este, de fapt, decisivă în viața unei femei…

PS
În unele tradiții ale unor popoare războinice, influența era extrem de importantă și la bărbați!
Exista o credință la toate popoarele scitice că împreunarea cu orice altă femeie în afară de soție duce la pierderea favorurilor zeilor și, implicit, la un pericol de moarte.
Dacă soția te iubea cu adevărat, atunci îți transmitea dorința ei de supraviețuire.
Dacă nu erai sigur de dragostea și loialitatea soției, atunci mai bine te abțineai!
Dacii, fiind un popor scitic, aveau și ei tradiția asta… pentru că au observat că flăcăii care își respectau castitatea, de regulă supraviețuiau chiar și celor mai grele bătălii.
E posibil ca la bărbați influența să fie mai mult de ordin spiritual, decât de ordin fizic…

Autor: Artin Side
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.