Rețeaua Soros a acaparat controlul politicii externe a României prin Ilie Bolojan

Rețeaua Soros a acaparat controlul politicii externe a României prin Ilie Bolojan

0 13

Cristian Diaconescu și Emil Hurezeanu, locotenenții interimarului Bolojan de la Cotroceni, sunt recunoscuți agenți ai Rețelei Soros în România și au preluat retorica europoidă a dogmaticii Zelensky, marcând fractura definitivă dintre România și SUA, reprezentată de Administrația Trump.
A fost adusă și Luminița Odobescu, notorie pârghie a lui Soros în România alături de Simina Tănăsescu, dar și fost consilier prezidențial al lui Iohannis, precum și Bogdan Mazuru, fost ambasador în Austria și Germania, apropiat al lui Hurezeanu și al partidei germane din NATO și opozant al influenței americane în alianța Nord-Atlantică.
Nu poate rezulta de aici decât și că însuși Ilie Bolojan este agent de influență al rețelei sorosiste în România. Pericolul colosal și înfiorător la care ne supun atât Ilie Bolojan cu agenții săi sorosisti, precum și premierul Ciolacu cu amiabilitatea sa slugarnică față de Ursula Leyen este abandonarea totală de către SUA a României în noua sferă de influență rusă din estul Europei.
În acest moment administrația Trump a explicat cât se poate de răspicat că Statele Unite nu au ce discuta cu țări, chiar parteneri strategici, care-și îngroapă democrația în cimitirul progresismului neomarxist de extracție sorosistă, care face ravagii în Europa, iar în America abia acum este eradicat.
Trecerea cu șenila totalitarismului Comisiei Europene peste drepturile inalienabile ale oamenilor de a-și alege conducătorii nu va fi acceptată de Statele Unite, avertizând pe această cale puterea totalitaristă și coruptă de la București, prin vocile lui Musk, Vance, Kellogg, aprobate de Donald Trump, că pentru mandarinii români astăzi aflați la putere prin coaliția tripartinică nelegiuită, alături de judecătorii corupți ai CCR, vor exista consecințe negative în situația în care mai truchează și mai restricționează din nou alegerile prezidențiale din luna mai, deci în cazul în care-i suspendă dreptul de a candida lui Călin Georgescu.

Puterea de la București se pregătește de tranșeele europene sorosiste împotriva Americii lui Trump
Din declarațiile reprezentanților Cotroceniului cât și din cele ale Palatului Victoria, puterea de la București urmează să se replieze în spatele lui Zelensky, al lui Macron, Scholz și Leyen, și să inițieze suspendarea Parteneriatului Strategic cu Statele Unite și a legăturilor diplomatice cu administrația Trump, taman acum când noile sfere de influență din Europa sunt negociate la Riad între Trump și Putin.
Mai mult, Diaconescu în calitate de consilier prezidențial pe politică externă a nepregătitului inadecvat Ilie Bolojan, a emis scenarii apocaliptice despre o fantasmagorică Yalta 2, în urma căreia România va descinde în beznă, sărăcie, frig și foame.
Sceleratul fost ministru de Externe se pare că și-a pierdut și ultima fărâmă de rațiune afirmând așa ceva, confundând de fapt conferința Tolstoi de la Moscova din noiembrie 44 dintre Churchill și Stalin, unde s-au împărțit pe procente influențele Aliaților în Europa de Est, cu cea de la Yalta, unde s-au consfințit cele discutate la Moscova, cu excepția destinului Poloniei.
Atunci tancurile sovietice ajunseseră la Varșovia și trecuseră de România, ceea ce nu poate fi comparat cu situația României astăzi. De fapt, petardele fumigene ale panicării populației de către Diaconescu și de către Băsescu fac parte din tehnica de manual a diversiunilor mediatice dezvoltate de Rețeaua Soros în toată lumea pentru menținerea haosului progresist la putere, sau pentru destabilizarea guvernelor prin insurecții populare, conform învățămintelor lui Lenin.

Cristian Diaconescu a luat-o razna pe arătura Apocalipsei la oră de maximă audiență
„Este un pachet de negociere din 2022 care nu a ajuns la o finalitate, de altfel și privind statele Baltice, Bulgaria, Ungaria, există o solicitare similară.” „Ceea ce am spus la un alt post de televiziune a fost faptul că această solicitare nu a fost acceptată sub nicio formă nici de americani și în mod evident nici de europeni, nici atunci și nici acum, ceea ce este o știre bună.”
Declarația anterioară la Antena 3, preluată de HotNews.ro, conține apocalipsa mioritică după Diaconescu:
E un moment dramatic, nu vreau să generez niciun fel de emoție, dar problema e extrem de complicată. În primul rând, întâlnirea între reprezentanții Rusiei și cei americani – ce și-a dorit Rusia?
Două aspecte – să știe dacă va obține un ascendent pentru a-și face din SUA un aliat pentru proiecte de tip Ialta.
Al doilea aspect, în condițiile în care nu s-ar realiza așa, să convingă partea americană pentru divizări în relația transatlantică. Situația se poate schimba de la o oră la alta sau de la zi la zi.
Nu au reușit să-i convingă pe americani. Ei au vrut să meargă la această întâlnire pentru a transmite un semnal, pentru ca Rusia să intre într-o logică de disponibiltiate privind criza. Au abordat pragmatic și tranzacționist în sensul asumării unor responsabilități, partajate între europeni și americani”,
a declarat Diaconescu la Antena 3.
El a menționat că partea rusă le-a cerut americanilor să retragă garanțiile de securitate acordate statelor care au intrat în NATO după 1997, printre care și România. O astfel de solicitare fusese făcută de Moscova și înaintea invaziei în Ucraina, însă partea americană a refuzat la acel moment.
Așteptările lor țin de faptul că la un moment dat SUA ar determina înăuntrul NATO partenerilor europeni să retragă garanțiile de securitate ale NATO pe aliniamentul din 1997. Deci ca noi, cei intrați după 1997, să nu mai beneficiem de aceste garanții, urmând ca, privind situația din aceste zone să intrăm într-un context de negociere în care nu am fi implicați, ca la Yalta, și care în mod evident ar duce la recunoaștere unei zone de influență a Rusiei. Nu e interpretarea mea, e declarația lor”, a adăugat Cristian Diaconescu, referindu-se la discuțiile care se desfășoară în prezent la Riad. El a dezvăluit că România  nu are contacte directe cu noua conducere din SUA.
Vom avea contacte la nivelul administrației prezidențiale, al Ministerului de Externe în Europa… demersurile sunt în desfășurare”, a explicat Cristian Diaconescu, la un post Tv.
Ceea ce am spus la un alt post de televiziune a fost faptul că această solicitare nu a fost acceptată sub nicio formă nici de americani și în mod evident nici de europeni, nici atunci și nici acum, ceea ce este o știre bună.” s-a aberat fantasmagoric Diaconescu, potrivit Cotidianul.

Hurezeanu se autodemască, anume ca agent de influență german slujitor al lui Zelensky
Pe de altă parte incompetentul și antinaționalul ministru de Externe român, Emil Hurezeanu, a revenit la vechea iubire, landul german al Bavariei în capitala căruia a activat el ca amploaiat al Europei Libere, și s-a autodenunțat ca fiind agent de influență german și sorosist în conglomeratul guvernamental în care a fost infiltrat de Iohannis, alt sorosist de vază.
El atacă la scenă deschisă modalitatea lui Donald Trump de a face pace și poziționează România exclusive de partea liderilor progresiști ai Europei, evident cea perdantă. Bachiar, cu o insolență demnă de un jurnalist sorosist Hurezeanu susține deschis partida ucraineană împotriva acuzațiilor de dictatură formulate justificat de Trump împotriva lui Zelensky, apelând și la detalii lacrimogene ridicole în genul pildei călugărului Vasile a altui Emil nefast pentru țară, Emil Constantinescu.
Din declarațiile sale consternante reiese cristal că Hurezeanu susține interesele Ucrainei ca fiind fundamentale pentru România, împotriva intereselor Statelor Unite, chiar în momentul în care Trump negociază cu Putin pacea lumii și interesele geopolitice ale Americii și ale Rusiei.
Dacă nici asta nu e trădare de țară, atunci ce mai e la Hurezeanu, colocviu informal de emanare a tâmpeniilor geopolitice?

Ne vom apăra cu România alături! emană ucraineanul în cor cu Hurezeanu
Trebuie să pornim de la premisele evidente, suntem membri în UE, NATO, avem un parteneriat triplu cu SUA și prin parteneriatul transatlantic al Europei și prin parteneriatul NATO și prin cel bilateral cu SUA. Toate astea nu au fost denunțate, ele funcționează, să rămânem fixați pe niște principii – o pace justă și solidă în Ucraina, pentru că o pace incompletă, o pace contrafăcută acolo va fi mereu o cauză sau o sursă de război și pentru noi. Aici sunt interesele strategice și ale Europei și ale noastre. (…)
L-am văzut pe ministrul de externe al Ucrainei, care, în această seară, a răspuns foarte bine, în mod foarte laconic, la acuzațiile făcute împotriva lui Zelenski de președintele Trump – adică suntem aici, ne vom apăra, știm ce suntem, orice escaladare retorică din partea lor în această perioadă ar fi greșită. Lasă-i pe ceilalți să-și declare solidaritatea.
La sfârșitul discuției cu ministrul de externe ucrainean, care era foarte emoționat, i s-au umplut ochii de lacrim
i(sic! Ministrul ucrainean i-a jucat lui Hurezeanu sceneta din sitcom-ul lui Zelensky, cea cu lacrimile de crocodil, iar prostănacul de Hurezeanu l-a crezut! N.n.) când a spus că a descoperit în România și avem în România unul dintre cei mai apropiați aliați. Nu e doar ucraineană stabilirea acestei păci, sunt interesele noastre strategice clare(sic! adică acelea de a ne asocial cu perdanta Ucraină împotriva rușilor și distanțați de Statele Unite!? N.n.)”, a declarat Emil Hurezeanu la Antena 3 CNN, conform Știri pe Surse.
Pe de altă parte, mai mercantile, așa cum îi șade bine un buticar de Buzău, Ciolacu vrea banii din PNRR contra loialității față de Leyen și ignorării lui Trump. Prim-ministrul a declarat presei acreditate la Guvern că discuţiile vizează, între altele, aspecte ce ţin de renegocierea PNRR, astfel încât România să nu piardă niciun grant, dar va încerca să obţină şi o „reprofilare a investiţiilor cu cofinanţare mai mică” vrea Ciolacu.
El refuză să ia în discuție vreo moțiune de cenzură și-și programează chiar în aceste momente cruciale pentru țară să reziste patru ani la guvernare dosit după fustele Ursulei Leyen până se schimbă administrația Trump.
Ce se face apoi dacă urmează administrația Musk, sau Vance? Mai e tip până atunci, cugetă Marcel Ciolacu cu mintea sa puțină, dar simplă.

Dan Libiu Mateescu 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.