Sinteza infracțiunilor au săvârșite de judecătorii CCR și acoliții acestora!
Din probele existente public, evident (probabil mai sunt și altele, cu probele la secret) la o primă analiză, următoarele:
- Trădare – art. Articolul 394 Cod penal: „Fapta cetățeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizație străină ori cu AGENȚI ai acestora, în scopul de a suprima sau ȘTIRBI unitatea și indivizibilitatea, SUVERANITATEA sau independența statului, prin:(…)
b) subminare economică, POLITICĂ sau a capacității de apărare a statului;
c) aservire față de o putere sau organizație străină;
(…), se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.”
Știm deja că JD a spus că „oficialii români au anulat alegerile sub presiunea liderilor europeni”, fapt confirmat public și de Thierry Breton.
Deci au știrbit suveranitatea statului (alegerile libere și corecte sunt cea mai pură formă de exprimare a suveranității) prin legătura pe care au luat-o cu agenții străini (vedem dacă a fost chiar Ursula sau nu), subminând politic statul, fără nicio probă (în scopul instalării la putere a altui candidat decât cel votat de popor, adică pe cel dorit de agentul străin)… americanii știu cine și pe cine a sunat.
Aici se încadrează funcționarii CCR, membrii CSAT și Klausake (el la Înaltă trădare). - Acțiuni împotriva ordinii constituționale – art. 397 alin. (2): „Întreprinderea de acțiuni violente împotriva persoanelor sau bunurilor săvârșite de mai multe persoane împreună, în scopul schimbării ordinii constituționale ori al îngreunării sau ÎMPIEDICĂRII exercitării puterii de stat, dacă se pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi”.
Aici se încadrează acțiunile violente comise DUPĂ anulare, căci acțiunile violente (rețineri, arestări, percheziții, etc) au împiedicat exercitarea puterii de către cel ce a câștigat alegerile pentru președinte, în prezent noi având guvern ilegitim desemnat. - Abuz în serviciu – art. 297 Cod penal: „(1) Fapta funcționarului public care, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, NU îndeplinește un act prevăzut de o lege, o ordonanță a Guvernului, o ordonanță de urgență a Guvernului sau de un alt act normativ care, la data adoptării, avea putere de lege ori ÎL ÎNDEPLINEȘTE cu încălcarea unei dispoziții cuprinse într-un astfel de act normativ, cauzând astfel o pagubă ori o vătămare a drepturilor sau intereselor legitime ale unei persoane fizice sau ale unei persoane juridice, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică”.
Arogarea în afara legii a unei atribuții neprevăzute de lege (legea pentru alegerea președintelui) de către judecătorii CCR, dar și refuzul de a analiza cererea de revizuire (inclusă într-o normă primară, CPC) sunt încălcări vădite ale legii. - Dacă mai luăm în calcul și faptul că s-a produs un folos pentru altul (banii din campania anulată, numiri în funcții ale lui Klaus, salarii babane pentru camarilă, etc) dar și pentru sine (decorații pentru judecătorii CCR), este și cu aplicarea art. 13 ind. 2 din Legea 78/2000, aia simpatică, cea cu anticorupția : „În cazul infracțiunilor de abuz în serviciu sau de uzurpare a funcției, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, limitele speciale ale pedepsei se majorează cu o treime”.
Adunate, ne dă cam 30 de ani… cu spor matematic, desigur, că voi l-ați pus acolo și l-ați și păstrat (cu Zîna împreună, desigur).
Să ieșiți de la pușcăreală când vă v-om scoate noi, poporul.
Autor: Ingrid Mocanu
Sursa: facebook.com