SISTEMUL îi urăște pe români –
în 2016 cinci decese pe zi pe drumurile din România!!
Acesta este bilantul sec si rece al unei prelungite nepasari ale guvernantilor de pe malul Dâmbovitei fata de romani. Toti cei care s-au opus si au sabotat modernizarea retelei de drumuri nationale din Romania (vezi ultimele dezvaluiri din presă) alături de toti ministri de la transporturi care au blocat proiectele de investitii în autostrazi ar trebui sa plateasca. La toti ar trebui sa li sa deschide dosare de cercetare - tradare nationala si genocid impotriva romanilor.
Tragedia de pe drumurile publice nu are precedent in istoria tarii noastre. Niciodata, in istoria cunoscuta, pe timp de pace, nu au murit atat de multi romani. Peste 1.900 de persoane si-au pierdut viata in accidente rutiere petrecute in 2016 pe soselele din Romania, aproximativ 28.000 de persoane au fost ranite in accidente usoare si 8.300 de persoane au fost ranite grav, conform informatiilor furnizate de Directia Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), la solicitarea Uniunii Asiguratorilor (UNSAR).
Datele mai arata ca numarul accidentelor cu vatamari corporale inregistrate in 2016 a crescut cu 12% fata de anul trecut, iar numarul persoanelor ranite usor in accidente rutiere a crescut cu 15%.
Mai mult, numarul accidentelor cu pagube materiale a crescut cu 5% fata de 2015.
Acesta este bilantul sec si rece al unei prelungite nepasari ale guvernantilor de pe malul Dâmbovitei fata de romani. Toti cei care s-au opus si au sabotat modernizarea retelei de drumuri nationale din Romania (vezi ultimele dezvaluiri din presă) alături de toti ministri de la transporturi care au blocat proiectele de investitii în autostrazi ar trebui sa plateasca. La toti ar trebui sa li sa deschide dosare de cercetare – tradare nationala si genocid impotriva romanilor.
Cei de la UNSAR precizeaza: „Trebuie insa tinut cont de faptul ca multe dintre accidentele care se petrec pe drumurile din Romania nu sunt declarate la Politie, fiind insa instrumentate de asiguratori. Datele ASF arata ca la sfarsitul anului 2015 erau aproximativ 275.000 de dosare de dauna doar pe RCA.
Datele transmise de catre IGPR la solicitarea Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania confirma semnalele de alarma trase de asiguratori de-a lungul anului 2016, privind pericolul reprezentat de circulatia pe drumurile din Romania. La nivel mondial, accidentele rutiere reprezinta una dintre cauzele principale ale deceselor, fiind numite de Organizatia Mondiala a Sanatatii o ‘problema uriasa de sanatate publica’.”,
Nu in cele din urma, Uniunea precizeaza ca ‘este esential ca in anul 2017 promovarea unui comportament responsabil in trafic sa fie atat printre prioritatile decidentilor politici, cat si ale tuturor celorlalte parti implicate: cetateni, soferi profesionisti, asiguratori’ si spune ca vrea vina in sprijinul autoritatilor in identificarea celor mai bune solutii. In acest sens, UNSAR lucreaza la un program propriu de siguranta in trafic, pe care il va implementa in anul 2017.