Știați că bugetul SRI e pe locul doi în țările NATO după...

Știați că bugetul SRI e pe locul doi în țările NATO după cel al SUA?

0 547

Serviciile lui Iohannis…
În urmă cu ceva timp, jurnalistul Lucian Davidescu a efectuat o analiză 
despre cât de mare este SRI față de serviciile din alte țări. Concluziile pe scurt:

* SRI este practic singurul serviciu încă militarizat din NATO și singurul care își ține la secret numărul de angajați.
* Plecând de la cifra neoficială de 12.000 de angajați (plauzibilă conform nivelului cheltuielilor de personal), numărul lor este al doilea cel mai mare din NATO, după al FBI. În România sunt mai mulți agenți „interni” decât în Marea Britanie, Franța și Germania la un loc.
* Avem 60 de agenți secreți la suta de mii de locuitori. Polonezii, pe locul 2, au 13. Media este 7. Ultimul clasat este Italia cu 2,7.
* Efortul financiar raportat la posibilitățile bugetului (procentul alocat) este de patru până la 20 de ori mai mare decât în alte țări.

Ce s-a petrecut între timp?
În 2018, bugetul serviciului intern SRI a crescut cu mai mult de 100% față de 2014, de la 224 de milioane de euro la 500 de milioane de euro. În acest timp, PIB a crescut cu mai puțin de 50%.
SRI a reușit astfel să depășească cheltuielile corespondente ale Franței (300 mil. euro) sau Germaniei (350 mil. euro).
În Polonia, de exemplu, o țară de două ori mai mare decât România și cu economie aproape triplă, bugetul serviciului intern de informații a stagnat la mai puțin de 120 de milioane de euro.

Ce avem în comun cu polonezii este raportul net favorabil al alocărilor către serviciul intern. Cam cum era cu grănicerii din lagărul comunist, care făceau de gardă cu puștile îndreptate spre interiorul țării, nu spre exterior. Mai la Vest, raportul este invers: SUA – FBI 8,7 mld. dolari vs CIA 15 mld. dolari, Germania – BFV 349 mil. euro vs. BND 833 mil. euro, Franța – DGSI 300 mil. euro vs. DGSE 732 mil. euro.

Din ianuarie 2019, bugetele tuturor serviciilor secrete din România (SRI, SIE, STS și SPP) au crescut din nou, cu 14% față de 2018, ajungând la peste 3,6 miliarde lei. La STS (Serviciul de Telecomunicații Speciale) majorarea este de aproape 70%. Într-o analiză de acum câțiva ani a Coaliției Românilor din Statele Unite, se arată că în România, țară cu o populație de 16 ori mai mică decât cea a Statelor Unite, serviciile secrete interceptează de două ori mai multe telefoane decât FBI. Datele raportului indicau că în ultimii 10 ani totalul interceptărilor făcute de serviciile românești a crescut cu 700%.

Dar ce fac serviciile secrete românești în această febrilă activitate și cu acest buget imens? Ce au făcut pentru a stopa jaful generalizat și instituționalizat care ruinează România de 30 de ani și care ne-a adus pe locul doi în lume (după Siria) ca număr de emigranți? Pleacă oamenii din patria mamă pentru că aici are loc o catastrofă! De ce permit serviciile defrișările ilegale, vânzarea pământului la străini, de ce au permis desființarea industriei românești, invazia multinaționalelor care fac aici afaceri de sute de miliarde de dolari și nu plătesc aproape niciun fel de impozite? Răspunsul este logic și transparent: serviciile secrete au contribuit la acest dezastru în care România a fost prădată după „Loviluție” de valori mai mari decât a pierdut țara de la Ștefan cel Mare până-n ’89.

Serviciile de la noi nu mai sunt în slujba românilor, ci lucrează tocmai împotriva lor. Țara a ajuns o colonie controlată tocmai prin intermediul serviciilor secrete și a politicienilor corupți, care nu sunt decât păpușile coloniștilor globaliști și „progresiști”. Rolul serviciilor este exact acesta: să supravegheze cu cea mai mare grijă românii ca nu cumva să se ridice vreunul mai patriot și să îi contamineze și pe alții, să nu apară vreo mișcare sau partid sau orice fel de grup organizat care să trezească poporul „din somnul cel de moarte”. Trist, dar este un adevăr evident pentru cei a căror conștiință nu a fost amorțită…

http://www.yogaesoteric.net/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.