15 Martie a fost și Ziua Mondială a Consumatorilor

15 Martie a fost și Ziua Mondială a Consumatorilor

0 128

Mesotistii au aflat ieri ce drepturi au cu ocazia Zilei Mondiale a Consumatorilor. În sala de conferinţe a Colegiul National ,,Dr Ioan Mesota’’, comisarul sel al Comisariatului Regional pentru protecţia consumatorilor le-a vorbit liceenilor în special despre achiziţiile on-line şi riscurile pe care le presupun acestea

Mesotistii au aflat ieri ce drepturi au cu ocazia Zilei Mondiale a Consumatorilor. În sala de conferinţe a Colegiul National ,,Dr Ioan Mesota’’, comisarul sel al Comisariatului Regional pentru protecţia consumatorilor le-a vorbit liceenilor în special despre achiziţiile on-line şi riscurile pe care le presupun acestea.
Sorin Susanu le recomandă consumatorilor să se intereseze de drepturile pe care le au și să semnaleze orice fel de nereguli pe care le constată.
De asemenea, agenţii economici din Braşov sunt sfătuiți de șeful CRPC să nu pună pe primul plan profitul în dauna respectării normelor menite să asigure protecția consumatorilor. mesotisti2
Meşotiştii par să ştie care este rolul Protecţiei Consumatorilor şi sunt convinşi că toţi trebuie să ne cunoaştem drepturile în momentul în mediul social şi economic în care activăm.
Teodor Moșoiu, de exemplu, consideră că OPC este o instituție benefică consumatorilor, care au în acest fel cui să se adreseze în momentul în care constată nereguli legate de produse sau servicii.
Ziua Mondială a Consumatorilor se sărbătoreşte în fiecare an în data de 15 martie.

Vifor Rotar

COMENTARII