A lovit un pieton şi a fugit de la locul accidentului

A lovit un pieton şi a fugit de la locul accidentului

0 102

Şofer fugit de la locul accidentului, după ce a lovit ieri după-amiază un pieton angajat regulamentar în traversarea Căii Bucureşti. Victima este un bărbat în vârstă de 60 de ani, transportat în stare conştientă la spital de un echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor pe carosabil

Şofer fugit de la locul accidentului, după ce a lovit ieri după-amiază un pieton angajat regulamentar în traversarea Căii Bucureşti. Victima este un bărbat în vârstă de 60 de ani, transportat în stare conştientă la spital de un echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor pe carosabil. Şoferul a fost depistat aseară, în jurul orei 20.
Potrivit Gabrielei Dinu, purtător de cuvânt IPJ Braşov, poliţiştii au cerut înregistrările surprinse de camerele de supraveghere de la o bancă din zonă şi cele din sensul giratoriu din intersecţia Calea Bucureşti cu Poienelor şi Saturn, în încercarea de a identifica autoturismul care a provocat accidentul.
După analizarea imaginilor, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe şofer – un bărbat în vârstă de 33 de ani din Covasna, care a declarat că s-a speriat după comiterea accidentului
Dacă în cazul incidentului de ieri şoferul a fost prins, un alt fugar de la locul faptei este căutat în continuare de oamenii legii.
În urmă cu circa două săptămâni, acesta s-a făcut nevăzut după ce a accidentat o fetiţă pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Griviţei.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.