ACS Transilvania va reprezenta Brașovul la Cupa României, la gimnastică ritmică

ACS Transilvania va reprezenta Brașovul la Cupa României, la gimnastică ritmică

0 56

În perioada 15 – 17 noiembrie, la Sala Polivalentă din București, componentele grupei de performanță a secției de gimnastică ritmică de la ACS Transilvania Brașov, vor participa la  Cupa României, concurs unde cele mai bune 6 sportive din tară, la fiecare categorie de vârsta, se vor strădui sa transmită emoția, puterea, ambiția, pasiunea și bucuria de a practica acest sport magic.

Printre ele, vom fi și noi, gimnastele de la ACS Transilvania, singurele care vor reprezenta Brașovul în competiție. Suntem calificate în urma rezultatelor bune de la Campionatul Național de copii, prin Dudu Arina și Cristescu Petra, ambele în vârstă de 6 ani și prin Ansamblul Mica Gimnastă”, a spus Carla Stoica, antrenor al grupei de performanță în cadrul Clubului Sportiv Transilvania Brașov. Totodată clubul brașovean va participa și la Campionatul Naţional de Ansambluri, care se va desfășura în aceeași perioadă, cu ansamblul de categoria a IV-a, alcătuit din gimnaste cu vârsta cuprinsă între 9-10 ani.

Suntem onorate că vom fi prezente la acest important concurs, printre cele mai bune cluburi din țară. Suntem motivate și avem încredere în puterile noastre, astfel încat sa ne întoarcem acasă cu rezultate bune. Suntem norocoase că am întalnit oameni frumoși, care ne-au încurajat și care ne-au făcut mai puternice, mai ambitioase, dornice de progres”, a mai precizat Carla Stoica.

Lotul  deplasat de antrenoarea Carla Stoica, la Cupa României:

Cristescu Petra, Munteanu Alice, Bogdan Luise, Pavel Patricia, Cogeanu Anastasia, Spulber Nora, Dudu Arina, Nastasa Bianca, Brânză Iana, Ungureanu Dalina (gimnaste), Carla Stoica (antrenor), Elena Comendant (antrenor maestru și arbitru)

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.