Agenţia de Dezvoltare Regională Centru (ADDJB) se mută în casă nouă

Agenţia de Dezvoltare Regională Centru (ADDJB) se mută în casă nouă

0 96

De la 1 martie, Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov se va muta în mansarda Casei Baiulescu , locul unde în ultimii ani s-au organizat numeroase evenimente culturale şi civice

Pentru că mai sunt doar câteva zile şi expiră contractul pe careîl are cu Primăria Municipiului Braşov executivul Consiliului Judeţean a trebuit să găsească o soluţie pentru ca agenţia să-şi poată continua activitatea. Astfel de la 1 martie aceasta se va muta în mansarda Casei Baiulescu, locul unde în ultimii ani s-au organizat numeroase evenimente culturale şi civice.
Potrivit conducerii forului judeţean, în condiţiile în care judeţul Braşov nu dispune de un patrimoniu imobiliar în care instituţiile să funcţioneze în condiţii foarte bune, este o soluţie de moment.
Consilierii judeţeni au aprobat la şedinţa de plen de miercuri ca în Casa Baiulescu şi tot cu titlu gratuit să mai fie primit un chiriaş – Agenţia de Dezvoltare Regională Centru, care va folosi 30 mp.
Practic, prin această decizie a fost suplimentat spaţiul pe care ADR l-a primit anul trecut tot în Casa Baiulescu pentru o perioadă de 5 ani.

Vifor Rotar

COMENTARII