Alegeri locale 2016 Brașov: Ordinea pe buletinele de vot

Alegeri locale 2016 Brașov: Ordinea pe buletinele de vot

0 230
Derularea procedurilor pentru Alegeri locale 2016 Brașov a mai o bifat o actiune, fixarea ordinii pe buletinele de vot pentru cele doua etape ale scrutinului.
Ordinea trasă la sorți pentru prima etapă va fi valabilă in toate circumscripțiile locale (dacă unul sau mai mulți dintre competitorii electorali nu participă la alegeri în într-o circumscripție sunt luați în calcul doar cei care participă), în timp ce a doua etapă se referă doar la ordinea de pe buletinul de vot pentru alegerea membrilor Consiliul Județean Brașov, se arata intr-o stire NewsBv.Ro.

PRIMA ETAPĂ – listele depuse de către partidele politice şi organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care au grup parlamentar propriu în cel puţin una dintre Camerele Parlamentului, respectiv alianțele politice și alianțele electorale care conțin cel puțin un partid politic sau o organizaţie a cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care au grup parlamentar propriu în cel puţin una dintre Camerele Parlamentului:

 1. UNIUNEA DEMOCRATĂ MAGHIARĂ DIN ROMÂNIA
 2. PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL
 3. ALIANȚA ELECTORALĂ PSD + ALDE BRAN
 4. PARTIDUL ALIANȚA LIBERALILOR ȘI DEMOCRAȚILOR
 5. PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT
 6. ALIANȚA ELECTORALĂ PSD + ALDE VICTORIA
 7. UNIUNEA NAȚIONALĂ PENTRU PROGRESUL ROMÂNIEIALEGERI-2016-680x320

Notă:
1. In localitatile Bran si Victoria cetatenii sunt pusi sa voteze o ALIANȚA ELECTORALĂ PSD + ALDE:
2. În circumscripțiile electorale unde nu au fost depuse liste de candidați de către unul dintre partidele politice care au grup parlamentar propriu în cel puţin una dintre Camerele Parlamentului, respectiv alianțe electorale ale acestora se va trece la poziția următoare din ordine.

A 2-A ETAPĂ – listele depuse de către partidele politice şi organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale neparlamentare, respectiv alianțele politice și alianțele electorale ale acestora:

 1. PARTIDUL ECOLOGIST ROMÂN
 2. PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ
 3. FORUMUL DEMOCRAT AL GERMANILOR DIN ROMÂNIA
 4. PARTIDUL NAȚIONAL DEMOCRAT

Nota Redactiei
Atentie la votul multiplu! In foto este vizibila afisajul de pe tableta in cazul votului dublu!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.