Armand Assante la Dracula Film Festival

Armand Assante la Dracula Film Festival

0 126

Horror, dar şi comedie, workshopuri, expoziţii, proiecţii cu actori şi regizori invitaţi, iar capul de afiş va fi actorul Armand Assante, care se va întâlni cu publicul braşovean. Este cea de-a cincia ediţie a Dracula Film Festival, care se va desfăşura între 18 şi 22 octombrie şi care, mai spun organizatorii, anul acesta este cea mai bună

Horror, dar şi comedie, workshopuri, expoziţii, proiecţii cu actori şi regizori invitaţi, iar capul de afiş va fi actorul Armand Assante, care se va întâlni cu publicul braşovean. Este cea de-a cincia ediţie a Dracula Film Festival, care se va desfăşura între 18 şi 22 octombrie şi care, mai spun organizatorii, anul acesta este cea mai bună.
Va fi cea mai interesantă, dar şi amuzantă ediţie a Dracula Film Festival. Evenimentul începe miercuri seara, cu proiecţie unui film care a polarizat critica – „Mother”. Pe parcursul festivalului vor fi şase filme, extrem de variate, de la comedie fantastică, la musical horror, care vor concura pentru trofeul Dracula, spune Alin Ludu Dumbravă, director artistic al festivalului.
Printre filmele din festival se numără și producția românească The Wanderers, în regia lui Dragoș Buliga, cu Armand Assante în rolul principal.
Celebrul actor american este invitat de onoare al festivalului și va participa la proiecția filmului sâmbătă, 21 octombrie, ora 20.00, la Teatrul “Sică Alexandrescu” din Brașov.
De patru ori nominalizat la Globul de Aur, Armand Assante își reîntâlnește la Braşov partenerul de platou din California Dreamin’, Răzvan Vasilescu, zece ani mai târziu.
Va fi şi o competiţie de scurtmetraje, vor mai fi şi workshopuri, tradiţionalele conferinţe Dracula.
De asemenea, vineri, 20 octombrie, în Braşov vom avea şi primul Zombie Walk, unde doritorii vor fi machiaţi de profesionişti.
Dracula Film Festival se desfăşoară în mai multe locaţii precum Teatrul Sică Alexandrescu, Centrul Cultural Reduta şi alte două cinematografe. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Fanzin şi este cofinanţat de Primăria municipiului Braşov, Consiliul Judeţean Braşov, Centrul Naţional al Cinematografiei.

Vifor Rotar

COMENTARII