Atenție schiori : în Poiana Brașov va fi restricționat accesul, total sau...

Atenție schiori : în Poiana Brașov va fi restricționat accesul, total sau parțial, pe două pârtii!

0 92

În perioada 21-24 februarie, accesul pe pârtiile Ruia și Subteleferic va fi parțial sau total restricționat, pentru organizarea și desfășurarea competiției ,,FIS Children Trophy”, după cum urmează:
În intervalul 21-24 februarie, accesul pe Pârtia Ruia va fi parțial restricționat, aici fiind instalate culoare de antrenament/încălzire, pentru participanții la concurs. Culoarele vor fi amplasate pe partea dreaptă a pârtiei, ele fiind delimitate.
În perioda 21-22 februarie, Partia Subteleferic va fi complet închisă pe culoarul de concurs, de la pilonul 2 în jos, pentru conservare.
Ieșirea din pârtia Drumul Roșu spre telegondolă, se va putea face pe varianta 3E (ultima variantă de ieșire din pârtia Drumul Roșu spre telegondolă) și, de asemenea pe varianta 3D (varianta care merge spre telescaunul Lupului), cu ieșire în Drumul Albastru. De asemenea, va exista un culoar de traversare a pârtiei Subteleferic, în dreptul stației inferioare a teleschiului Subteleferic, prin care se va putea face accesul spre pârtia Bradu.
Ieșirea din pârtia Sulinar se va putea face atât către pârtia Bradu, cât și către telegondolă, prin Zidul Mic și partea inferioară a pârtiei Drumul Roșu.
În zilele de concurs, respectiv 23-24 februarie, Pârtia Subteleferic va fi complet închisă, cu mențiunea că nu va mai exista culoarul de trecere din pârtia Drumul Roșu spre pârtia Bradu, iar accesul din pârtia Drumul Roșu spre telegondolă se va face exclusiv pe varianta 3D (varianta care merge spre telescaunul Lupului), cu ieșire în Drumul Albastru, varianta 3E (ultima variantă de ieșire din pârtia Drumul Roșu spre telegondolă) fiind inchisă.
În aceste condiții, Primăria Brașov roagă schiorii să manifeste înțelegere și să respecte indicațiile personalului organizatoric, să nu intre în zonele delimitate ale culoarelor de antrenament, cât și a pârtiei de concurs și să schieze cu prudență, în zonele în care pârtia a fost considerabil îngustată, prin amplasarea acestor culoare.
D.D.

COMENTARII