Autoritățile covăsnene doresc, în continuare, să contribuie la finanțarea aeroportului Brașov, indiferent...

Autoritățile covăsnene doresc, în continuare, să contribuie la finanțarea aeroportului Brașov, indiferent dacă Bucureștiul susține sau nu proiectul!

0 107

Prezent la un eveniment în județul Brașov, președintele Consiliului Județean Covasna, Sandor Tamas, a reafirmat disponibilitatea instituției pe care o conduce dar și a primăriei Sf. Gheorghe, de a sprijini materializarea proiectului Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav, pe care l-a catalogat drept unul de importanță regională dar și națională. În acest context, oficialul covăsnean a spus că ambele instituții, Consiliul Județean Covasna și Primăria Sf. Gheorghe, vor contribui cu câte 3 milioane de euro, bani care vor fi virați, la încheierea investiției : ,,Vrem ca acest proiect să fie finalizat, indiferent dacă Gvernul susține sau nu realizarea Aeroportului Brașov – Ghimbav. Este proiectul Județului Brașov, dar noi, alături de Primăria Sf. Gheorghe, ne-am angajat să contribuim fiecare cu câte 3 milioane de euro, bani dace vor fi virați la finalizarea investiției”

A apărut acum și autostrada Brașov – Tg. Secuiesc – Bacău

Președintele CJ Covasna a precizat că aeroportul nu este unicul proiect important, care va însemna o colaborare între instituțiile statului din Covasna și Brașov. Un alt proiect va fi realizarea autostrăzii Brașov – Tg. Secuiesc – Bacău, ținând cont de faptul că actualul drum național, pe dou[ benzi, este foarte aglomerat, în momentul de față fiind înregistrată la Tg. Secuiesc o medie de 15 mii de autovehicule care tranzitează zilnic zona

D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.