Baschet : După trei victorii afară, Olimpia Brașov se întoarce acasă, pentru...

Baschet : După trei victorii afară, Olimpia Brașov se întoarce acasă, pentru meciul cu Timișoara (duminică, ora 19,15)

0 101

După mai multe partide jucate (cu succes) în deplasare, în cadrul Cupei Europei Centrale și Ligii Naționale, Olimpia Brașov se întoarce în fața propriilor suporteri, pentru o partidă din campionat, duminică, de la ora 19,15, adversară fiind SCM Timișoara. Înaintea confruntării cu echipa de pe Bega, antrenorul formației brașovene, Dan Calancea, a declarat : „Încă o dată, doresc să felicit jucătoarele noastre, pentru extraordinarul parcurs de săptămâna trecută. Victoriile cu ocupanta locului patru în campiontul Cehiei, cu campioana Austriei și cu vicecampioana României,toate în deplasare,sunt convins că vor da mare încredere acestui grup deosebit. Ne așteaptă un meci deosebit de dificil duminică. Din punct de vedere al rotației, Timișoara este indiscutabil, după Sfântu Gheorghe, cea mai bună echipă din campionat. Este o echipă cu rotație impresionantă, atât la jucătoarele de interior, cât și la cele de perimetru. Din păcate, etapa de Ligă Națională se suprapune din nou cu turneul de U18. Când să putem da minute unor jucătoare talentate, dacă ele nu pot fi prezente la meciurile echipei de senioare?Vom întâlni Timișoara și în Final 8 al Cupei României și, firesc, ne dorim să câștigăm în ambele competiții.”
Înaintea etapei de la sfârșitul acestei săptămâni, Olimpia Brașov ocupă locul 5 în Liga Națională, cu 10 puncte, Timișoara fiind pe locul 7, tot cu 10 puncte.
Meciul dintre Olimpia Brașov și SCM Timișoara se joacă duminică, 10 decembrie, de la ora 19,15. Prețul biletelor este de 10 lei (intrarea generală).
D.D.

COMENTARII