Cameleonicul Scripcaru se laudă cu o idee care nu-i aparține

Cameleonicul Scripcaru se laudă cu o idee care nu-i aparține

0 53

,,Primul ghiozdan este o regulă în Municipiul Brașov de aproape 10 ani, și mă bucur că au preluat acest exemplu și alte localități din județ sau din țară.
Copiii beneficiază de toate rechizitele necesare pentru anul școlar, indiferent de categoria socială din care fac parte, și în acest fel îi stimulăm și îi facem să se simtă și bucuroși de prima zi de școală.
Pe de altă parte este și un ajutor din partea municipalității pentru familiile brașovenilor, pentru că nu tot timpul este foarte ușor să achiziționezi tot ce îi este necesar unui copil în clasa pregătitoare sau în clasa întâi.

Este un lucru bun și un program care este apreciat atât de copii, cât și de părinți” scrie pe pagina sa de facebook înțepenitul în fotoliu de edil al municipiului Brașov, George Scripcaru.

Problema este următoarea – inițiativa cu primul ghiozdan nu este a sa, ci a unui fost consilier si viceprimar PSD acum retras în semianonimat.
Dar cameleonicul nostru edil știe perfect să profite de orice amănunt ce-i poate aduce sau măcar conserva notorietatea.
Începerea noului an școlar este un perfect motiv de propagandă lozincard-politicianistă. Iar că șutești ideile altora și te mândrești cu ele este chiar semn de modestie într-o țară în care 90% dintre doctoranzi abia știu să se semneze iar dacă ar putea și-ar plagia și semnătura.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.