Campanie de curăţenie la Spitalul Mârzescu

Campanie de curăţenie la Spitalul Mârzescu

0 67

Astăzi şi sâmbătă, braşovenii sunt aşteptaţi să dea o mână de ajutor pentru ca secţia Interne a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, de la Mârzescu, să capete o nouă faţă. Acţiunea a pornit pe facebook

Astăzi şi sâmbătă, braşovenii sunt aşteptaţi să dea o mână de ajutor pentru ca secţia Interne a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, de la Mârzescu, să capete o nouă faţă.
Acţiunea a pornit pe facebook, printr-un proiect al Carminei Niculescu, care a adus un nou suflu la Spitalul de Copii şi la alte unităţi sanitare din Braşov, cu ajutorul voluntarilor.
Până azi a fost despre copii şi despre noi. De azi începând este despre părinţii şi bunicii noştri! Secţia Interne a Spitalului Judeţean se mută în casă nouă. Motiv de bucurie? Da, dacă ar fi o casă nouă cu adevărat… E bine şi aşa. Ne bucurăm că avem unde să ne internăm părinţii…
M-am întrebat azi: Dacă mama ar ajunge aici, aş fugi, aş lăsa-o, aş căuta alt loc? Şi o clipă m-am bucurat că mama e acasă…
Secţia Interne – o secţie socială, peste 80 la sută sunt bătrâni şi pensionari! Mereu lăsată la urmă, a nimănui, în voia Domnului… Şi cum Dumnezeu lucrează prin oameni, noi putem schimba lucrurile!”, spune Carmina Niculescu.
Astăzi este programată igienizarea parcului de la Mârzescu, iar sâmbătă, recondiţionarea mobilierului din metal, stative etc.
Cei care vor să doneze bani, o pot face în contul RO63RZBR0000060019609846, Asociaţia Harta Viselor, Griviţei, nr. 16, pentru Secţia Interne.

Vifor Rotar

COMENTARII