Căsuţele cu băuturi calde, cele mai râvnite la Târgul de Crăciun

Căsuţele cu băuturi calde, cele mai râvnite la Târgul de Crăciun

0 74

74 de comercianţi se întrec pentru a ocupa cele 39 de căsuţe de la Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului. Cea mai mare bătălie se dă pe cele patru căsuţe de băuturi calde, care sunt vizate de 18 comercianţi

74 de comercianţi se întrec pentru a ocupa cele 39 de căsuţe de la Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului. Cea mai mare bătălie se dă pe cele patru căsuţe de băuturi calde, care sunt vizate de 18 comercianţi.
Vremea primăvăratică de la început de noiembrie nu opreşte pregătirile pentru târgul de Crăciun. Comercianţii care doresc să participe anul acesta la târg şi-au depus deja ofertele, iar edilii îi vor privilegia anul acesta pe producători.
Cele 39 de căsuţe de la Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului sunt la mare căutare anul acesta pînă în 6 noiembrie, când a fost termenul limită de depunere a dosarelor, fiind înregistrate 74 de solicitări. Cea mai mare concurenţă este pentru cele 4 căsuţe de băuturi calde, fiind depuse 18 cereri.

La Primărie au fost înregistrate 39 de solicitări pentru cele 20 de căsuţe de produse alimentare şi 18 cereri pentru cele 15 căsuţe unde se pot comercializa produse meşteşugăreşti şi de artizanat.

O comisie va stabili punctajul final pentru fiecare solicitare, în funcţie de criteriile pe care fiecare agent economic le respectă.
Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului începe în acest an mai devreme, la 1 decembrie, faţă de anii trecuti când comercianţii îsi deschideau căsuţele cu produse abia după 5 decembrie.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.