Cei doi portari ai echipei de hochei Corona și-au prelungit contractele cu...

Cei doi portari ai echipei de hochei Corona și-au prelungit contractele cu echipa Brașovului

0 21

Portarul cu dublă cetățenie, româno – slovacă, Patrik Polc (35 de ani), și-a prelungit contractul pentru încă un sezon cu Corona Brașov Wolves.

Venit la Brașov înaintea sezonului 2010/2011 și cu un singur sezon de întrerupere (sezonul 2015/2016, când a evoluat în Slovacia), Patrik va începe al zecelea sezon la Brașov. Este și unul dintre portarii de bază ai României, apărând – până în acest moment – poarta echipei naționale în 14 meciuri.

A fost unul dintre cei doi „îngeri păzitori” ai porții echipei naționale a României la câștigarea „Diviziei I B” și accederea în eșalonul doi al hocheiului mondial, în cele 3 meciuri în care a fost titular având un procentaj de 93,8% șuturi apărate.

Și Zoltan Toke (25 de ani), component și el al echipei naționale a României, va continua încă un sezon alături de „lupi”.

Venit înaintea sezonului 2015/2016 – de la echipa maghiară Debreceni HK – Zoli va începe al șaselea sezon alături de echipa Brașovului.

A fost și el unul dintre „îngerii păzitori” ai porții echipei naționale a României la câștigarea „Diviziei I B”, fiind titular în două meciuri și terminând cu un procentaj de 94,3%.
A reușit un meci excepțional împotriva Poloniei, unde a contribuit la victorie în mod decisiv apărând 36 de șuturi.

D.D.

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.