Cei mai frumoși cai și-au dat întâlnire în week-end la Râșnov

Cei mai frumoși cai și-au dat întâlnire în week-end la Râșnov

0 99

Zeci de cabaline s-au întrecut sâmbătă la un concurs de frumusețe la Festivalul Național Ecvestru. Caii au demonstrat nu numai că pot defila ci și dansa, spre încântarea publicului

Zeci de cabaline s-au întrecut sâmbătă la un concurs de frumusețe la Festivalul Național Ecvestru. Caii au demonstrat nu numai că pot defila ci și dansa, spre încântarea publicului.

Printre zecile de calăreți veniti la Râșnov, Georgiana Neselan si Pluto au iesit in evidență. Dresoarea, îmbracata într-o rochie tradiționala spaniolă și partenerul ei lipițan formează un cuplu de mai bine de opt ani.

Festivalul a continuat cu concursul de frumusete cabalina. Prințul, un cal din rasa frizian, în varsta de opt ani, a reușit să obtina premiul cel mare la categoria lui. Un astfel de Turiștii veniți din toate colțurile țării au admirat, au aplaudat, au filmat și s-au fotografiat cu caii.

Festivalul Ecvestru de la Râșnov a continuat duminică cu parada doamnelor, concursul de tracțiune și competiția de sărituri peste obstacole.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.