Centrale termice noi la Şcoala 4 şi la Colegiul „Grigore Moisil”

Centrale termice noi la Şcoala 4 şi la Colegiul „Grigore Moisil”

0 50

Cele două unităţi şcolare sunt în şantier, pentru eficientizare energetică a clădirilor, într-un program de cooperare elveţiano-român

Municipalitatea braşoveană va plăti peste 300.000 de lei pentru centrale termice la Şcoala Gimnazială nr. 4 şi la Colegiul de Informatică „Grigore Moisil”. Cele două unităţi şcolare sunt în şantier, pentru eficientizare energetică a clădirilor, într-un program de cooperare elveţiano-român.

La Şcoala Gimnazială nr. 4 lucrările au început din februarie şi trebuie finalizate până în luna ianuarie 2019. La Colegiul de Informatică, termenul de finalizare a lucrărilor este luna ianuarie a anului 2019.

La ambele unităţi sunt prevăzute lucrări de termoizolare a pereţilor, hidroizolarea teraselor, dar şi refacerea tuturor instalaţiilor.

În schimb, prin cele două contracte nu au fost prevăzute sumele necesare achiziţionării şi montării centralelor termice, astfel că municipalitatea a semnat deja un contract pentru livrarea şi montarea centralelor termice şi a instalaţiilor aferente.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.