Circulaţia pe noul pod de la Sânpetru – abia la jumătatea lunii...

Circulaţia pe noul pod de la Sânpetru – abia la jumătatea lunii mai

2 230

Deşi autorităţile au anunţat că lucrările la pasajul dintre Braşov şi Sânpetru se vor finaliza pe 24 aprilie, reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că de fapt circulaţia se va deschide doar după data de 15 mai

Deşi autorităţile au anunţat că lucrările la pasajul dintre Braşov şi Sânpetru se vor finaliza pe 24 aprilie, reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că de fapt circulaţia se va deschide doar după data de 15 mai.
După această dată este programată procedura de pregătire a Recepţiei la terminarea lucrărilor şi recepţia în sine care este programată între 15 şi 18 mai 2017.
La aceeasi dată, traficul pietonal între Braşov şi Sânpetru va fi posibil în condiţii de maximă siguranţă pe trotuarul special proiectat şi amenajat pe pasaj şi pe cele două rampe ale acestuia.
Pentru realizarea pasajului din zona Sânpetru a fost necesară devierea traficului rutier prin sensurile giratorii de la interecţia cu DN 11 spre Hărman şi DN 13 spre Sighişoara.
Măsura ii nemulţumeşte în continuare pe cei care vor să ajungă în Sânpetru sau care pleacă din Sânpetru şi vor să ajungă în Braşov.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Suntem un popor de idioti care ne batem joc unii de altii. Podul este gata si mai este cate un Dorel , doi care mai vopseste cate ceva. Este o bataie de joc sa ocolim cateva sute de masini in fiecare zi cate 15 km la un dus-intors din Sanpetru in conditiile in care de circa 2-3 saptamani s-ar fi putut termina podul cu un pic de inteligenta dar se vede ca nu avem asa ceva. Ce este mai rentabil cele cateva sute de masini care consuma in plus combustibil sau ignoranta si delasarea birocratilor din CNADR?

  2. rusine pentru conducatorii acestui popar care se si crede inteligent,fara pic de rusine continuati sa tineti podul blocat si sa va bateti joc de locuitorii comunei Sanpetru si Bod.