CJ va preda către CNI lucrările la Spitalul Judeţean

CJ va preda către CNI lucrările la Spitalul Judeţean

Forul judeţean va soluţiona aspectele patrimoniale ale cedării către Compania Naţională de Investiţii a lucrărilor care se desfăşoară la Spitalul Judeţean. La unitatea spitalicească se desfăşoară lucrări la corpurile B şi cel central, care ar putea fi finalizate până la sfârşitul acestui an

O comisie de la Ministerul Sănătăţii a facut vineri recepţia lucrărilor de reabilitate a corpului vechi al Maternităţii. Forul judeţean va soluţiona aspectele patrimoniale ale cedării către Compania Naţională de Investiţii a lucrărilor care se desfăşoară la Spitalul Judeţean.

La unitatea spitalicească se desfăşoară lucrări la corpurile B şi cel central, care ar putea fi finalizate până la sfârşitul acestui an.
Conducerea Consiliului Judeţean speră ca la finalul lucrărilor Spitalul Judeţean să corespundă din toate punctele de vedere, inclusiv în ce priveşte riscul infecţiilor nosocomiale şi al aparaturii.

Gabor a obţinut promisiunea că primul aparat pentru RMN care va veni din fondurile de la Banca Mondială va ajunge la Spitalul Judeţean Braşov.

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile au fost finalizate lucrările şi la Maternitatea Braşov, a căror recepţie este programată vineri. Valoarea lucrărilor de la Spitalul Judeţean este de 5 milioane de euro.

Consiliul Judeţean se apropie de finalizarea demersurilor pentru ca investiţia să fie preluată de Compania Naţională de Investiţii, o entitate ce ține de Guvernul Romaniei.

Vifor Rotar

COMENTARII