Compania Naţională de Investiţii (CNI) preia lucrările de modernizare de la Spitalul...

Compania Naţională de Investiţii (CNI) preia lucrările de modernizare de la Spitalul Judeţean

0 64

Lucrările în proiectul demarat încă din 2016 de CJ sunt suspendate în această perioadă, până la predarea amplasamentului către Compania Naţională de Investiţii

Modernizarea corpului B de la Spitalul Judeţean de urgenţă va fi preluată de stat. Lucrările în proiectul demarat încă din 2016 de CJ sunt suspendate în această perioadă, până la predarea amplasamentului către Compania Naţională de Investiţii.
Până în prezent s-au făcut plăţi de aproximativ 13 milioane de lei pentru lucrările executate și finalizate la etajele IV şi V ale clădirii.
Corpul B al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov va fi preluat de stat, care prin Compania Naţională de Investiţii va continua lucrările de modernizare şi consolidare.

Dosarul privind preluarea proiectului de reabilitare a Corpului B al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă de către CNI a trecut toate etapele procedurale, iar acum urmează ca şi ministrul Dezvoltării Regionale să emită ordinul în baza căruia va fi preluat proiectul.

Întreaga investiţie a fost evaluată la 23 de milioane lei; 13 milioane de lei au fost plătite firmei executante iar după ce investiţia va fi preluată de CNI aproximativ 11 milioane de lei rămân prevăzuţi în bugetul Consiliului Judeţean.

Banii vor fi redirecţionaţi pentru achiziţia de echipamente şi mobilier pentru corpul nou reabilitat.
Proiectul de reabilitare a clădirii presupune o consolidare completă, atât la partea de arhitectură, cât şi la instalaţii şi structura de rezistenţă. Proiectul include recompartimentări ale spaţiilor, astfel încât, în final, fiecare cameră să beneficieze de grup sanitar propriu, instalarea unui sistem nou de climatizare şi a unui sistem de supraveghere video.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.