Cum se naște o criză monarhică: Ziua, călare pe bicicletă, noaptea, tot...

Cum se naște o criză monarhică: Ziua, călare pe bicicletă, noaptea, tot călare …cu rândul!

0 109

Conform FLUX 24, scandalul a luat amploare după ce Nicolae ar fi avut o presupusă relație cu Nicoleta Cîrjan, care ar fi rămas însărcinată în urma relaţiilor intime dintre ei. Femeia a abordat subiectul pe blogul ei, pe care a susţinut că va păstra copilul. Ridicolul situatiei se amplifica de la faptul ca Principesa Margareta și Principele Radu, au crezut că fătul ar fi băiat, ceea ce ar fi complicat situația la Casa Regală…. Măsurile au fost luate imediat, iar Nicolae a fost exclus într-un Consiliu Regal la care Margareta nu a participat. Un lucru e sigur: fătul este fată nascuta la începutul anului 2016.

FLUX 24 revine cu noi dezvăluiri exclusive despre scandalul de la Casa Regală: dezmoștenirea Principelui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, și alungarea acestuia din țară. Conform unor informații exclusive obținute de FLUX 24 și prezentate  sâmbătă, scandalul a luat amploare după ce Nicolae ar fi avut o presupusă relație cu o anumită Nicoleta Cîrjan, o mitingista notorie din BRASOV , pe care ar fi lăsat-o însărcinată. Individa e chiar  brasoveanca si in prezent traieste in concubinaj cu sotul unei doamne de 37 de ani, cu care are doi copii scolari!!

Deja în acel moment, Nicolae avea o relație tensionată cu unchiul său, Radu, și se mutase de la Palatul Elisabeta.Cei de la Casa Regală, Principesa Margareta și Principele Radu, au crezut că fătul ar fi băiat ceea ce ar fi complicat situația … din Casa Regală, unde Principele Radu dorește să-și asigure supremația în continuare și, mai ales, de a continua să controleze averea Familiei, estimată de presă și analiștii financiari la cel puțin câteva zeci de milioane de euro.

Totul a început în timpul caravanei “Cărţile copilăriei pe bicicletă” din primăvara anului trecut , când Principele Nicolaevajnic urmas al strmosului sau Carol al II-lea, un personaj sinistru, ramas in istorie ca…curvar celebru, a intrat în contact cu mai multe fete. La începutul lunii mai, în Parcul Herăstrău, o fată mignonă şi focoasă i-a taiat calea… impunandu-se  atenţiei acestuia.
Au flirtat puţin şi Nicoleta, în calitate de cofondatoare a Asociaţiei “MaiNoi”, l-a invitat apoi pe acesta la “Rocket Bikefest”, eveniment de cross country dedicat strângerii de fonduri în vederea susţinerii copiilor cu autism. La acel eveniment, unul dintre participanţi i-a tăiat calea Principelui Nicolae şi acesta s-a împiedicat, dar în cele din urmă a reluat cursa. Au urmat câteva seri petrecute împreună de cei doi, iar în luna iulie, activista pentru mediu află că este însărcinată.

“Pastila de după” se pare că nu şi-a făcut efectul, astfel că au urmat discuţiile cu… presupusul tată Nicolae, conform mărturiilor de pe blogul său, Spirala colorată. Nicoleta a luat decizia să fie o mamă care îşi creşte singură copilul, cu toate că Principele Nicoale i-a explicat care sunt consecinţele ce pot apărea odată cu această decizie.
În aceeaşi perioadă de timp, Nicoleta Cîrjan deschide runde de consultări despre cum poţi fi mamă singură şi despre responsabilitatea principală a bărbatului. Femeia a notat pe blogul ei că nu femeia trebuie stigmatizată, ci bărbatul care putea să se protejeze de o sarcină nedorită, practicând “metoda coitus intrerruptus”.

“Sarcina nu e o boală, te poți simți minunat în această perioadă, că poți să faci aproape tot ce făceai înainte și că aici nu se termină viața ta și începe viața copilului, ci începe viața voastră nouă și minunată împreună. Pentru mine e nou experiment, care cred că îmi va aduce multe satisfacții, afirmă ea. Ca dovada, eu nu m-am lăsat de biciclit, și nici de activism, așa că vă aștept pe toți părinții cu copii să îmi fiți alături în noua mișcare pe care am făcut-o cu gândul la acest nou început: Mămici pe biciclete!”a mai precizat Nicoleta pe blogul ei.
Odată ce a fost consumat scandalul regal, Nicolae a plecat în Anglia, continuându-şi proiectele la fundaţia patronată de Ducele de Edinburgh, prinţul consort al Marii Britanii.

COMENTARII