De la SC Primăria Scripcaru SRL: 2,55 milioane lei pentru amenajarea Canalul...

De la SC Primăria Scripcaru SRL: 2,55 milioane lei pentru amenajarea Canalul Timiş şi un nou … (non) sens giratoriu!!!

3 120

Până în data de 20 noiembrie sunt aşteptate ofertele pentru amenajările practice ale Canalului Timiş pe strada Castanilor, prin descoperirea cursului de apă şi transformarea malurilor într-o zonă de promenadă. Costul estimat pentru întocmirea acestor documentaţii este de 103.732 de lei, cu TVA. Asta după instituţia municipală ce a finalizat tema de proiectare şi a obţinut o serie de avize precum ar fi cel de Mediu sau cel de la Circulaţie. Acum edilii caută acum o firmă de specialitate care să întocmească proiectul tehnic şi detaliile de execuţie pentru această investiţie.

Proiectantul va avea un termen de 60 de zile pentru a realiza aceste documentaţii la care se adaugă şi o serie de studii, cum ar fi cel geotehnic sau cel de trafic.
În conformitate cu studiul de fezabilitate efectuat de către o firmă de arhitectură din Bucureşti, cheltuielile totale pentru aceste lucrări se ridică la suma de 2.439.281 de lei, cu TVA.

În interesul locuitorilor din zoă amintim că parcarea existentă va fi desfinţată, urmând să crească suprafaţa de zonă verd şi să fie amenajate alei şi piste de biciclete. Copacii existenţi nu vor fi afectaţi, doar unul dintre aceştia va fi mutat şi vor fi plantaţi alţi doi copaci.
Proiectul va fi în concordanţă cu reamenajarea intersecţiei de la Ceasu Rău, unde este propusă amenajarea unui – al cîtelea!? deja suspect de ridicolă grija pentru firmele lui Butuza – nou sens giratoriu.
Iulian Rinder

COMENTARII

  1. […] Scripcaru, ex-pedelistul Popescu”, pentru un nou sens giratoriu 2,55 milioane de lei, vedeţi ,,De la SC Primăria Scripcaru SRL: 2,55 milioane lei pentru amenajarea Canalul Timiş şi un nou … …” , vroia să ofere un million de lei pentru un…WC, vedeţi articolul ,,Scripcaru știe că vin […]

  2. Toată aiureala asta – care se face fără consultarea brașovenilor (mai ales că toți sunt împotriva), n-a avut alt scop decât desființarea stației BV2, care a fost astfel mutată într-un părculeț din complexul studențesc Memorandumului.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.