Derby la Brașov, în Liga Națională de baschet feminin : Olimpia Brașov...

Derby la Brașov, în Liga Națională de baschet feminin : Olimpia Brașov – CSM Satu Mare (miercuri, ora 18,00)

0 119

Meci mare miercuri, de la ora 18,00, în sala sporturilor din Brașov : Olimpia Brașov – CSM Satu Mare, în Liga Națională de baschet feminin! Cele două echipe vizează calificarea de pe o poziție cât mai bună în playofful competiției, iar echipa din satu Mare este chiar pe locul doi în clasament, după Sepsi! Despre această partidă, ne-au oferit declarații antrenorul principal Dan Calancea și jucătoarea Alexandra Dumitrache.
Știm că vom avea o partidă dificilă din toate punctele de vedere. Sper că vom avea o evoluție bună. Sunt convins că fetele se vor mobiliza exemplar și că putem obține victoria. În tur, diferența s-a făcut în momentul în care Gabi Irimia s-a accidentat. Mai este mult până la finalul sezonului regulat, nu este un joc decisiv. Totuși, am mai spus-o, nu contează foarte mult locul pe care vom termina sezonul regulat. În play-off putem trece de orice adversar”, a declarat Dan Calancea.
Este un campionat echilibrat, toate meciurile sunt dificile. Întâlnim o echipă care are jucătoare experimentate și valoroase. Suntem însă motivate și ne dorim să câștigăm, mai ales că avem avantajul terenului propriu”, a spus Alexandra Dumitrache.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.