Destinaţii tentante Târgul de Turism de la Business Park

Destinaţii tentante Târgul de Turism de la Business Park

0 82

Discount-uri şi oferte de nerefuzat la cea de-a 11 ediţie a Târgului de Turism de la Braşov. Agenţiile de turism şi tour-operatorii propun vacanţe pe litoralul românesc, în Spania, Turcia şi Grecia sau Malta. Cei interesaţi de destinaţii exotice pot alege o ofertă în Asia

Discount-uri şi oferte de nerefuzat la cea de-a 11 ediţie a Târgului de Turism de la Braşov. Agenţiile de turism şi tour-operatorii propun vacanţe pe litoralul românesc, în Spania, Turcia şi Grecia sau Malta. Cei interesaţi de destinaţii exotice pot alege o ofertă în Asia.
Deşi românii devin tot mai interesaţi de destinaţiile exotice în continuare cele mai vândute sunt vacanţele în Grecia, Turcia şi Spania.
O destinaţie turistică mai puţin populară, dar extrem de frumoasă este Malta. Această ţară mediteraneană este locaţia perfectă pentru o vacanţă de vis, presărată cu relaxare, aventuri şi explorare.
Potrivit agentului de turism Ştefania Clapon, sunt plecări săptămânale din mai până în octombrie cu curse charter din Bucureşti iar clienţii care au depăşit vârsta de 50 de ani se bucură de un tarif de la 299 de euro de persoană pe sejur 7 nopţi de cazare cu demipensiune.
Dacă cei mari analizează bine perioada vacanţei, numărul de stele al hotelului şi mai ales preţul, cei mici sunt mult mai hotărâţi. Un puştan venit la târg cu familia ştie sigur că vrea să-şi petreacă vacanţa la o vilă din Thassos „aproape de mare şi să fie cu piscină”
Târgul se poate vizita la Business Park până duminică iar intrarea este gratuită .

Vifor Rotar

COMENTARII