Domnule Dragnea, mai aveți multe cozi de topor în PSD?! sau „Cea...

Domnule Dragnea, mai aveți multe cozi de topor în PSD?! sau „Cea mai bună guvernare este cea care apucă să se învechească!”!

1 443

Am fost de față când Marian Popa l-a întrebat pe Petre Țuțea care ar fi forma de guvernămînt cea mai productivă, mai eficientă. Și răspunsul a venit cu maximă promptitudune: „O guvernare care apucă să se învechească este cea mai bună!”… Pe cei care au transformat România într-o colonie îi supără și îi îngrijorează Programul de guvernare al PSD, care, odată realizat, va asigura PSD-ului o guvernare îndelungată! Este un program de afirmare timidă, dar afirmare, a unor principii și intenții de guvernare care vor permite bietului român să-și mai tragă sufletul, să mai tragă o gură de aer din aerul tare al suveranității și independenței naționale!

REPET: avem nevoie de continuitate și stabilitate politică. Avem nevoie de o guvernare care să se „învechească”, ai cărei miniștri, oricât ar fi de hoți și de corupți, după ce și-au făcut plinul, să le mai stea mimtea și la făcut treabă! Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor și a zănatecilor! Căci cu cât se vor schimba mai des domnii atotputernici, gaura făcută de aceștia în bugetul public, însumată, va fi mai mare! Avem o clasă politică coruptă rău! Până vom avea alta, trebuie să ne mulțumim cu ce avem! Ăștia-s oamenii pe care ni-i pot oferi partidele parlamentare: toți o apă și-un pământ!, cu ei defilăm! Nu avem alții care să ne guverneze. Să ne precupe soluția de avarie: să nu-i schimbăm prea des la guvernare!…

În momentul de față, de bine de rău, avem un partid capabil să guverneze, să elaboreze un program de guvernare și să se țină de el! Eh, așa ceva nu poate fi tolerat de sitemul ocult, ca să nu ne trezim că apare un alt Ceaușescu, care să inventeze capitalismul naționalist! Românii sunt în stare de orice! De aceea trebuie supravegheați cu atenție, să li se scoată din cap orice vis de mărire, de libertate și independență politică, orice elan edificator! Trebuie dat la cap cui îl ridică prea sus!

Tu ce vrei, Mișule?! Ai vrut să demisionezi, ca să oferi astfel ocazia și posibilitatea scoaterii PSD de la guvernare? Asta nu putea fi ideea ta, ai fruntea prea creață pentru asemena combinații politice. O asemenea mutare nu se putea naște nici în devla neamțului! Este mai mult ca sigur o stratagemă gândită peste mări și țări, acolo de unde ne-au venit toate binefacerile post-decembriste.
Ai grijă, Mișule! Poți face pasul înapoi! Ți-ai arătat obediența și slugărnicia, dă-te rănit față de stăpânii tăi, le-ai demonstrat ascultare și fidelitate, dar mai departe să te lase în pace! De acum lumea știe că ești un trădător! Unica ta șansă este să te cumințești! Să-ți revii din pumn! Respiră adânc de câteva ori și pune-te pe treabă. La a doua încercare de a sabota programul de guvernare și de redresare națională s-ar putea să demisionezi rău de tot, cu picioarele înainte!
Dumnezeu nu doarme!

Ion Coja

COMENTARII

  1. Da , asa e cu Misu de la Brailitza…Dar cu Felix de la „Apa si Canal” din Constanta,chiar nimic?
    Ca a fost vreo 20 de ani director acolo…
    Va dati seama ce mana si-a facut Felix in constructia de autostrazi…acolo, ca director la Apa?
    Cum dreaq de l-ati nimerit si pe habarnistu’ asta in guvern , d.le Liviu de la Teleorman?