Dovada ca Rares Bogdan nu este… acoperit!

Dovada ca Rares Bogdan nu este… acoperit!

0 25

Se spune ca cel mai… democrat si neutru comentator tv., Rares Bogdan, ce fusese scos de prost de la Realitatea (postul Tv. cu taxe, de 3-4 ani… neplătite de catre Cosmin Gushe!) deoarece era si este „comentat” in presa scrisa ca ar fi  turnator acoperit – chiar ofiter!! Și că avea chiar vechime, „turna” de pe vremea cand era …student.
In sfarsit avem dovada ca nu este adevarat: Ne-o confirma o ziarista, altfel bine informata in domeniu: „Pentru a putea fi ofițer acoperit, trebuie să ai niște minime calități care țin de pregătire și de cultură, dar și de capacitatea de a sintetiza niște lucruri. Nu orice „guraliv” poate fi ofițer acoperit. Așa cred eu.

Oamenii care lucrează în servicii au nevoie de persoane bine pregătite și capabile să facă un raționament argumentat pe orice chestiune. Trebuie să ne opunem ca presa să fie folosită în acest scop. Este anormal așa ceva. (…)
Nu cred că Rareș Bogdan are competențele necesare pentru a ajunge vreodată să lucreze într-un serviciu. Dacă ar fi așa… ar fi jalnica zis mai demult cunoscuta jurnalista Corina Drăgotescu, fosta la România TV.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.