După ce soțul a fost prins drogat la volan, soția nu s-a...

După ce soțul a fost prins drogat la volan, soția nu s-a lăsat mai prejos reușind aceași perrformanță câteva ore mai târziu

0 28

Marţi după amiază, în jurul orei 15.30, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Braşov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, care a condus un autoturism pe strada Toamnei în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive. Atenție pasager în autovehicul fiind şi soţia acestuia, în vârstă de 26 ani.
In comunicatul de presă al Poliției Brașovse arată că:
Procedându-se la testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv. În consecinţă, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în corp a unor substanţe psihoactive.
În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe», instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea verificărilor
”. 
Tot marţi, în jurul orelor 19.40, alți poliţişti din cadrul aceluiași Biroului Rutier Braşov au oprit în trafic, pentru control, o femeie, în vârstă de 26 ani, care a condus un autoturism pe Calea Bucureşti.
Aeasta  a fost identificată ca soţia bărbatului, în vârstă de 33 ani, anterior menţionat. „Conducătoarea auto a refuzat testarea cu aparatul DrugTest, totodată, refuzând să fie condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii prezenţei în corp a unor substanţe psihoactive”, a precizat purtător de cuvânt IPJ Braşov, agentul de poliţie Nadia Olaru.
În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor.

I.R.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.