Embleme de onoare pentru doi brașoveni, angajați ai celor mai aglomerate servicii...

Embleme de onoare pentru doi brașoveni, angajați ai celor mai aglomerate servicii publice

0 42

Distincţiile au fost înmânate titularilor de prefectul Braşovului în contextul în care anul trecut cele două instituții s-au aflat pe locul al doilea într-un top națioanal al managementului celor două servicii

Un angajat al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Brașov şi unul al Serviciului pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple au primit miercuri câte o „Emblemă de onoare” din partea Ministerului Afacerilor Interne.
Distincţiile au fost înmânate titularilor de prefectul Braşovului în contextul în care anul trecut cele două instituții s-au aflat pe locul al doilea într-un top națioanal al managementului celor două servicii.

Din partea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, medalia a fost primită de agentul şef de poliţie Camelia Drăghici, care lucrează aici încă din anul 2005, şi care spune cădistincția încununează și munca întregului colectiv.

De la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple, distincţia i-a fost acordată subcomisarului de poliţie Nicolae Moiseanu, în vârstă de 48 ani.
Ministerul de Interne a acordat anul trecut mai multe astfel de distincții pentru angajații din subordine din întreaga țară.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.