Epavele auto pe ultimul drum – peste 140 de rable au fost...

Epavele auto pe ultimul drum – peste 140 de rable au fost ridicate de pe domeniul public

0 101

Între timp, poliţiştii locali au mai găsit 100 de epave pe patru roţi pentru care au început procedurile de notificare a proprietarilor. Până la sfârşitul acestei luni, autorităţile speră să scape de 90 la sută dintre maşinile abandonate pe domeniul public

Între timp, poliţiştii locali au mai găsit 100 de epave pe patru roţi pentru care au început procedurile de notificare a proprietarilor. Până la sfârşitul acestei luni, autorităţile speră să scape de 90 la sută dintre maşinile abandonate pe domeniul public.

În noiembrie 2017, poliţiştii locali aveau în jur de 180 de maşini abandonate pe domeniul public, pentru care au început procedurile de notificare. Potrivit Ancăi Lăutaru, purtător de cuvânt Poliţia Locală Braşov, dintre acestea, 134 au fost ridicate chiar de proprietari, probabil s-au gândit că amenda este cu mult mai mare decât valoarea maşinii.
Primăria va trimite şi ea somaţii; dacă în 5 zile, proprietarul nu răspunde, maşina va fi ridicată de operator şi dusă la Tărlungeni, deşi Primăria anunţase iniţial că acestea vor fi depozitate pe strada Jepilor, în Valea Cetăţii.

Deja două maşini au fost ridicate, dintre cele care au fost notificate în prima etapă a campaniei de ridicare a maşinilor abandonate, care a început în luna decembrie 2017.

Alte 17 maşini sunt pe lista de ridicări, proprietarii fiind în etapa de notificare derulată de Primărie. Maşinile abandonate pe domeniul public pot fi sesizate la Dispeceratul Poliţiei Locale Braşov, la telefon: 0268-954 sau la Dispeceratul Primăriei – 0268-405.000.

Vifor Rotar

 

COMENTARII