Firea-i să fii, Gabrielo! Doi lideri ai PSD, compatibili ca uleiul cu...

Firea-i să fii, Gabrielo! Doi lideri ai PSD, compatibili ca uleiul cu zeama de varză…

1 91

Eugen Teodorovici, o prezență agreabilă, cu un discurs deschis, sincer, onest, a adus public destule argumente pentru a dezvolta o idee tare dureroasă: modul incorect cum este tratată România de partenerii occidentali din UE. Idee pe care amfitrionul dlui Teodorovici la Digi 24 Tv. se străduia să-l împiedice s-o exemplifice, să fie convingător, să ne ofere argumentele pe care se întemeia acuzația sa că suntem discriminați pe nedrept de partenerii noștri, vădit incorecți!

Pe scurt, domnul Eugen Teodorovici ne-a convins că guvernul e pe drum bun, ca și Programul de guvernare. Iar dl. Prelipceanu a …reconvins că este la fel de nociv ca și comentatorii de la Realitatea TV. Îi deranjează programul PSD de guvernare prin încercarea de a se orienta spre interesul românilor. Au primit altă temă de la patroni. Sau poate că o fac din proprie inițiativă, din convingere sinceră. Din anti-românism, prin care se incearca respingerea unei Legi vitale României!!
Legea off shore a fost ca o hârtie de turnesol. Reacția lui Johannis, care face orice poate ca să amâne intrarea ei în vigoare, ne-a edificat definitiv. Omul are program anti-românesc asumat în cele mai mici detalii. Este foarte clar! Aceeași atitudine ne-românească, anti-românească „specifica” precum și în privința referendumului pentru familie. Îi pică greu, a avut în fișa postului să împiedice orgnizarea referendumului.

O mirare, dacă nu chiar dpuă (si legat de referendum): atitudinea ALDE, adică a lui Tăriceanu, în Senat, când s-a discutat legea off shore, la care nu au avut de făcut nici o modificare!… Forma finală a legii este expresia voinței PSD-ului, nu a coaliției de guvernare? Dar despre mai vechile „interese” ale Tariceanului, este o intreaga poveste …legata de „aprobarea” unor  perimetre de extractie si exploatare in Marea Neagra, pe cand era premier… Și multe, multe pot fi adaugate din perioada menționată, sau chiar mai demult, când era ministru în guvernele CDR. Nu a facem acum, poate altădată.Se discută, concret, prea puțin în spațiul public despre legea off shore. Și această nu este întâmplător. Trebuie stopată mediatizarea oricărei fapte bune a politicienilor sau Guvernului PSD_ALDE. Mass media năimită se face că nici nu există acest, legea off shore care vor aduce miliarde de euro bugetului. Lumea știe prea puțin despre însemnătatea acestei legi, despresemnificația gestului PSD de a ținti independența energetică a României. Și alte independențe!…
În realitate, însăși diversiunea din 10 august, urmată de episodul anti-Dragnea provocat de Gabriela Firea, cred că au legătură cu această lege, care se pare că este „cartea” patriotica a PSD, altfel spus, opera personală a lui Dragnea, ceea ce îl transformă pe liderul PSD în inamicul cel mai de temut al forțelor anti-românești, a structurilor corporatiste (inclusiv bănci)) deranjate pentru faptul ca sunt obligate să respecte legea și directivele europene și în colonia România.

Fără ambitiosul Dragnea în fruntea PSD, această lege va fi mai ușor de blocat, ca și întregul program de guvernare al PSD. Acesta trebuie să dispră! De aici concentrarea de forțe mediatice de diabolizare împotriva lui Dragnea. Acum va fi să vedem câți trădători s-au (sunt) infiltrart în structurile PSD, gata să susțină la ceas de cumpănă nu interesele românilor, ci comanda venită de peste mări și țări…
Este oare Gabriela Firea – impinsa de mafiotul machedon de Voluntari – în fruntea acestor trădători? Mai degrabă cred că este si o posibila victima a propriei sale condiții, de muiere mărginită, agitată de invidii și resentimente joase. Nu este conștientă că prin funcțiile deținute și-a depășit de mult limita competențelor. Și în loc să se mire, să se minuneze că a ajuns unde a ajuns, i se pare firesc să vrea mai sus! Se vor găsi cine s-o susțină, nu mă îndoiesc! De proști și de ticăloși nu ducem lipsă!

Va avea Gabriela Firea un moment de luciditate să-și dea seama cât rău a făcut si face in continuare? Ea în PSD nu pea mai poate spera la o functie de leader adevarat, fiind tot mai vizibila ambitia carierista de a se cațara pe cadavre inventate…  În ce postură a ales să se poziționeze ? Femeia asta nu are acasă un bărbat s-o mai tragă, de mânecă, desigur… Sau sunt pe o mana si ăla o impinge in fața??!

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

  1. Firea este o jidanca habotnica care executa ordinele dictatorului din israel fiindca nu numai jidanii din USA vor sa fure colonia Romania.
    De-a lungul mileniilor de talharie, jidanii s-au imprietenit cu oamenii din alte triburi, le-au furat resursele, dupa care i-au omarit in timpul noptii.
    Toti jidanii din din tara si exterior vor fura toate resursele tarii si apoi vor extermina poporul roman. Pandele este fiul unui primsecretar de judet din timpul comunistilor care a trait numai cu fete de 14-15 ani.
    Tariceanu este Calul Troian care cu siguranta va darui gazele din Marea Neagra. Legea grecului le dadea gazele de pomana Borfasilor externi.
    Noroc ca s-a opus Dragnea. Grecul joaca la doua capete.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.