Foarte bine – rețeliști obligați să repare lucrările de pe domeniul public....

Foarte bine – rețeliști obligați să repare lucrările de pe domeniul public. Însă tot cu firmele de casă al SC Primăria Scricaru SA!

3 116

Reţeliştii care fac lucrări pe domeniul public sunt obligaţi să plătească o taxă echivalentă cu contravaloarea aducerii la forma iniţială a porţiunilor de trotuar sau de drum pe care au lucrat.
Taxa de refacere a terenului e cuprinsă între 64,57 lei metrul liniar şi 237,65 lei metrul liniar.
Din această primăvară la Primăria Braşov a fost instituită ,,taxa de refacere a terenului” dorindu-se prin noua modalitate o cale de „readucere a terenului la forma iniţială”.
Astfel, spun cei de primărie pe străzile Poarta Şchei şi Grigoraş Dinicu au fost refăcute trotuarele prin această metodă, iar pe strada Panselelor s-a reparat parţial suprafaţa carosabilă.

În perioada următoare urmează a se finaliza lucrările de pe strada Panselelor, dar şi tronsonul din Bulevardul 15 Noiembrie, de la strada Vlad Ţepeş, până la Hidromecanica.
Reamintim că taxele speciale pe care reţeliştii trebuie să le plătească la Primărie pentru refacerea terenului au fost aprobat în luna martie a acestui an de către Consiliul Local Braşov,  însă lucrările sunt efectuate tot de firmele contractate de municipalitatea braşoveană pentru a se ocupa de întreţinerea şi repararea străzilor.

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. cam de 5jumate euro…respect pentru felul cum faceti gazetarie, sunteti cred, unicul ziarist care ne spune ca nu-i canui chiar lapte si miere in brasovul asta „atat de linistit”

  2. sissy
    mersică mi-ai amintit. Am raportul Corpului de Control al Guvernului ( Cioloș atunci, interesant) care zice că este o gaură deceva milioane de euro. Există și u n dosar pe treaba asta, da-i cam în uitare. Revin cu amănunte. Dacă minte Corpul de Control mint și eu citându-i. Dar dacă nu?
    Cu respect. Iulian

  3. ce mizerie…mai pune mult timp bani si pentru partid domnu de la zoo?aruncati-va un ochi si acolo domnu rinder

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.