Fostul președinte Constantin Niţă a invocat Postul Paştelui în instanţa de judecată

Fostul președinte Constantin Niţă a invocat Postul Paştelui în instanţa de judecată

0 103

Fostul ministru al Energiei şi omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu au fost audiaţi luni la instanţa supremă în dosarul în care Niţă a fost deja condamnat de prima instanţă la 4 ani de închisoare

Fostul preşedinte al PSD Braşov, Constantin Niţă, s-a apărat cu Postul Paştelui la audierile de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Fostul ministru al Energiei şi omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu au fost audiaţi luni la instanţa supremă în dosarul în care Niţă a fost deja condamnat de prima instanţă la 4 ani de închisoare pentru trafic de influenţă.

Urdăreanu a relatat instanţei cu lux de amănunte cum i-a dat lui Niţă, într-un restaurant de lux din Bucureşti, un plic cu 30.000 de euro. Acești banii reprezenta prima tranşă a unui comision pe care Niţă l-ar fi cerut pentru că i-a intermediat lui Urdăreanu un contract bănos cu Primăria Iaşi.

Niţă a taxat drept minciuni versiunea lui Urdăreanu, căruia i-a reamintit că suntem în postul Paştelui şi că a jurat pe Biblie.

Următorul termen în acest dosar a fost programat în 7 mai, când vor fi audiaţi Constantin Niţă şi fostul primar al Iaşiului, Constantin Nechita.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.