Guvernul preferă parteneriatele public private ca să controleze fondurile ne zice vicele...

Guvernul preferă parteneriatele public private ca să controleze fondurile ne zice vicele Gabor!

2 64

Este părerea vicepreședintelui Consiliul Județean Brașov Adrian Gabor, care constată că Români nu reușește să atragă fondurile de milioane de euro pentru infrastrucura rutieră și sanitară puse la dispoziție de Uniunea Europeană

Este părerea vicepreședintelui Consiliul Județean Brașov Adrian Gabor, care constată că Români nu reușește să atragă fondurile de milioane de euro pentru infrastrucura rutieră și sanitară puse la dispoziție de Uniunea Europeană.
Adrian Gabor aminteşte că însuși comisarul european pentru politică regională, social democrata Corina Crețu s-a plâns de mai multe ori că România nu reușește să atragă fonduri europene în special pentru transporturi.
3 miliarde de euro avea România la dispoziţie pentru a demara și construi autostrăzi și rețele de cale ferată. Alți 1.3 miliarde de euro sunt disponibili pentru infrastrucura de sănătate.

Guvernul a preferat însă să promoveze o lege a parteneriatului public privat pentru a putea controla mai ușor banii statului, spune Gabor.
„Parteneriatele publice private sunt foarte bune dar doar unde nu avem bani pentru infrastructură și alte investiții”, este de părere Adrian Gabor, vicepreședinte Consiliul Județean Brașov.

Printre proiectele majore care ar fi putut fi finanțate cu fonduri europene ar fi putut fi autostrada care leagă Transilvania cu Moldova, autostrada Sibiu Pitești sau podul de la Brăila spune Adrian Gabor.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

  1. Dle Rotar de ce promovezi un astfel de politruc. Asta a fost promovat doar cu un singur merit, ca este țuțărul lui Scripcaru.

  2. Cetateanul asta nu stie ce zice si din pacate nici nu le are cu cititul. Dl Gabor nu ai auzit/citit ca deja Autostrada 13 este ratata tocmai pentru ca voi dormiti. Sau poate ai auzit ca parlamentarii de Brasov, colegii tai din opozitia de la Bucuresti, tocmai au votat stergerea Autostrazii Brasov-Bacau din Master Plan si promovarea variantei A8, de la Tg. Mures. Rusine la toti care nu vedeti decat interesul vostru, personal, nu si ce trebuie facut pentru judet.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.