Hai că-i tare, fostul premier Victor Ponta este și cetățean sârb!!!

Hai că-i tare, fostul premier Victor Ponta este și cetățean sârb!!!

1 87

Victor Ponta, presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Parlamentul Romaniei, va avea cetatenie sarba, scrie Blic, care relateaza ca parlamentarul roman a spus, in cadrul unei vizite de anul trecut la Belgrad, ca Romania va continua sa sustina integrarea Serbiei si ca acest lucru este in interesul regiunii si al intregii Uniuni Europene.

Potrivit Blic, Ponta a spus ca Serbia a fost intotdeauna cel mai bun vecin si prieten al Romaniei si ca ar trebui sa adere la UE cat mai curand posibil.
Ponta a demisionat din functia de prim-ministru la sfarsitul anului 2015, dupa protestele masive care solicitau demisia guvernului din cauza unui incendiu care s-a produs intr-un club si care a ucis 64 de persoane.
„Sunt consilierul onorific al domnului Vucic din 2016 si am primit o calitate onorifica”, a declarat pentru Victor Ponta.
Sursa: HotNews

COMENTARII

  1. O JIGODIE de OCHELARIST fara COLOANA VERTEBRALA si CARACTER.
    A mintit cu renusinare cand a afirmat la DNA ca stie sigur ca Dragnea este proprietarul lui Tel Drum.
    Actele au dovedit ca Dragnea nu detine nimic din Tel Drum dar CURVA de la DNA nu i-a deschis dosar ochelaristului pentru MARTURIE MINCINOASA fiindca a mintit cum a dorit ea.
    Nu mai in comunism cetateanul era inchis pentru ca a mintit.

    Marturia mincinoasa trebuie scoasa din codul penal pentru ca in „DEMOCRATIA” americana si UE dreptul de exprimare al cetateanului include si minciuna.