Handbal : Corona joacă două meciuri amicale cu CSM Roman (joi și...

Handbal : Corona joacă două meciuri amicale cu CSM Roman (joi și vineri, la sala sporturilor)

0 80

Echipa de handbal Corona Braşov va juca joi, de la 17.00 şi vineri, de la ora 10.30, două meciuri amicale la Braşov, în compania formaţiei CSM Roman. Antrenorul Costică Bucescbi a declarat că speră să se poată baza pe toate jucătoarele pe care le are la dispoziţie, pentru a pregăti în acest fel partidele puternice pe care echipa le va juca în Ungaria, săptămâna viitoare : „Sunt primele două jocuri amicale după o perioadă în care ne-am axat mai mult pe pregătirea fizică, şi sper să putem folosi toate jucătoarele pe care le vom avea la dispoziţie, pentru că s-au întors şi fetele de la lot, mai repede decât ne aşteptatam, au revenit şi cele de la tineret. Va lipsi, cel mai probabil, doar Eliza, care are o problemă medicală la genunchi şi va fi menajată”.

Antrenorul Coronei a mai adăugat că le va cere fetelor să alerge cât mai mult în cele două partide, pentru a fi pregătite cât mai bine de perioada care va urma : „Vom încerca să alergăm cât mai mult, să terminăm cu toate fetele sănătoase şi vom încerca să pregătim cât mai bine perioada următoare în care vor urma meciuri amicale puternice, în Ungaria. Acolo vom întâlni echipe care au în componenţă mai multe jucătoare care au fost la mondiale. Aşteptăm să treacă sărbătorile şi să ne pregătim şi să reintrăm în atmosfera meciurilor oficiale”.

Corona va juca pe 14-15 decembrie, pe teren propriu, două meciuri amicale cu CSM Roman, pe 19 decembrie se va deplasa la Cluj, pentru un meci cu Universitatea, urmând ca pe 21-22 decembrie să se deplaseze în Ungaria, pentru a juca în 21 decembrie cu Fehervar şi pe 22 decembrie cu Budaors. În 28-29 decembrie, Corona va participa la un turneu amical la Baia Mare, alături de Minaur Baia Mare, Universitatea Cluj şi CSM Bistriţa.
Dorin Dușa

COMENTARII