Handbal : evoluția Coronei la turneul de la Brașov a fost apreciată...

Handbal : evoluția Coronei la turneul de la Brașov a fost apreciată favorabil de oficialii echipei brașovene

0 37

După cum am prezentat, echipa de handbal Corona Brașov s-a impus în toate cele trei meciuri pe care le-a disputat în cadrul turneului de pregătire de la Brașov : 38-29, cu Slobozia, 32-29, cu Rapid și 34-26, cu CSM Gloria Buzău.

La finalul competiţiei, antrenorul principal al Coronei, Ion Crăciun a declarat că se bucură că nu au apărut accidentări, în condiţiile în care a avut posturi pe care nu a putut face multe schimbări: „A fost un turneu util iar cel mai tare mă bucur că nu au apărut accidentări în aceste jocuri. Chiar dacă am avut şi fete care s-au resimţit pentru că au jucat trei meciuri unul după altul fără prea multe schimbări, e bine că am terminat acest turneu în picioare. În repriza secundă s-a simţit că am avut un efectiv redus şi am încercat sa le pot rula pe toate dar pentru asta a trebuit sa foretam prima repriza la fiecare meci și m-a bucurat foarte tare jocul în viteză”

Tehnicianul Braşovului s-a arătat mulţumit de jocul echipei mai ales în prima repriză a fiecărui meci: „Trebuie să recunosc faptul că în prima repriza a mers foarte bine jocul în viteză iar apărarea agresivă a început să funcţioneze mai aproape de ceea ce îmi doresc şi cred că până la startul campionatului o să arătăm şi mai bine”.

Pentru Corona Braşov urmează la finalul săptămânii viitoare un ultim turneu în Croaţia, organizat de Podravka Koprivnica, pentru ca apoi echipa să revină la Braşov şi să pregătească startul de campionat.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.