Handbalistele de la Corona s-au impus în deplasare : 28-27, la Slobozia!

Handbalistele de la Corona s-au impus în deplasare : 28-27, la Slobozia!

0 93

Handbalistele Coronei s-au întors de la Slobozia cu trei puncte extrem de importante în economia clasamentului, câştigate în faţa localnicelor de la AHCM, în etapa a 20-a a Ligii Naționale. Echipa antrenată de Dragoş Dobrescu a câştigat la limită, 28-27, după un meci extrem de echilibrat în care, chiar şi la pauză, braşovencele aveau același avans minim, 14-13. Scorul a mers „cap la cap” aproape pe toată durata partidei, echipa din Slobozia fiind extrem de determinată să nu piardă puncte pe teren propriu. Chiar dacă pe final de meci Corona a avut patru goluri avans, gazdele nu au renunţat la luptă şi au reuşit să reducă din handicap, însă mult mai experimentate, jucătoarele Coronei au ştiut să menţină avansul până la fluierul final. Pentru Corona au marcat: Buceschi 8, Tiron 7, Chiper 4, Tatar 4, Chiricuta 3, Neagu 2.

Antrenorul Dragoş Dobrescu a spus că se aştepta la o replică dură din partea adversarelor, însă victoria este cea care contează : „Ştiam că va fi greu, am şi spus înainte de deplasare că nu va fi un meci uşor de câştigat. Mă bucur însă că fetele au fost dornice să câştige şi s-au luptat pentru asta. Chiar dacă a fost o victorie muncită, la un gol diferenţă, este victorie şi trebuie să ne dea un moral bun. Acum, tot ce îmi doresc este să ne refacem foarte bine pentru meciul din Cupa României, cu HCM Râmnicu Vâlcea, care se va juca joi, de la ora 18.00, la Braşov”.

În altă ordine de idei, echipa de divizia A a Coronei a pierdut cu 32-26 (20-12) meciul jucat sâmbătă cu Naţional Râmnicu Vâlcea. Tot sâmbătă, echipa de junioare III a Coronei a câştigat cu 20-15 (12-5) meciul cu CSŞ Dinamo Braşov.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.