Ialomiţeanu susţine: toate-s vechi şi în subordinea lui Scripcaru!

Ialomiţeanu susţine: toate-s vechi şi în subordinea lui Scripcaru!

1 65

Fostul ministru de finanţe, profesorul universitar Gheorghe Ialomiţeanu spune că vom revedea şi anul aceasta acea miticărie instalată de primarul de la SA Primăria Scripcaru SRL de peste cinsprezece ani.
Mai exact candidatul independent la funcţia de edil al Braşovului acuză faptul că ,,Nimic nu este nou la Brașov: vom avea un târg de Crăciun cu mulți nemulțumiți și vreo câțiva îndestulați, cu un brad mare în Piața Sfatului, ca și în anii trecuți, și cam atât.
Din nou, localnicii vor fi dezamăgiți: fie că sunt cetățeni ai comunității sau turiști aflați în vizită, fie că sunt antreprenori, producători sau artiști locali. Astfel de târguri, cum este cel de Crăciun, ar trebui să genereze dezvoltare economică și culturală pentru oameni de-ai locului. Așa cum se întâmplă la Cluj, Sibiu sau Oradea. Căci nu mai are sens să raportăm Brașovul la Europa, am pierdut trenul internațional de mult timp.
Păcat pentru că administrația publică locală brașoveană nu fructifică potențialul local economic, turistic și cultural pe care-l avem.

Ialominţeanu analizează sec şi proiectul Aeroportului Imaginar Ghimbav
,,Proiectul meu de candidatură la Primăria Municipiului Brașov se bazează pe susținerea tuturor asociațiilor cum ar fi cele economice, culturale, sociale, etc. din Brașov pentru a evita blocarea din partea partidelor politice a unor investiții așteptate de mult de către brașoveni.
Un exemplu ar fi: dacă aeroportul Brașov nu reprezenta o dispută dintre partidele la nivelul Brașovului ar fi fost realizat de mult”.
Iulian Rinder

COMENTARII

  1. O intrebare legitima : de ce este poreclit Ialomitzeanu ca este Bula de Brasov?
    Pai daca doar partidele politice sunt cauza relelor la Aeroport, de cand
    a venit liberalul Vestea,vreme de 5 ani cine l-a impiedicat? Ca Doar luase
    personal in mana sa ferma …soarta celei mai furate investitii din Ro.
    In vremea asta sefii PSD-ului erau in puscarie!Cine i-a impiedicat pe liberali?

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.