Ialomițianu acuză un ,,blocaj la nivelul administratiei publice brașovene”

Ialomițianu acuză un ,,blocaj la nivelul administratiei publice brașovene”

0 42

Fostul ministru Gheroghe Ialomițianu se întreabă retoric consideră că o simplă aplicație informatică unde brașovenii pot să-și spună nemulțumirile nu rezolvă problema de fond sau dacă o rezolvă asta ar însemna că până acum primăria condusă de George Scripcaru nu a știut sau nu i-a păsat de problemele brașovenilor.

,,Am înțeles ca reprezentanții Primăriei Municipiului Brașov au posibilitatea să primească toate nemulțumirile brașovenilor.
Acest lucru este posibil prin achizitionarea recentă a unei aplicații informatice.
Să înțelegem că pâna în acest moment conducerea acestei instituții era izolată de brașoveni și nu cunoștea problemele acestora? Simpla achiziționare a unei aplicații informatice nu rezolvă problemele brașovenilor.
Se impune ca personalul care primeste informatiile de la brasoveni sa fie bine calificat si de buna credinta.
Mai mult, conducerea Primăriei Brașov ar fi bine să folosească informațiile primite de la brașoveni în scopul rezolvării problemelor acestora.
Este nevoie și de o verificare asupra modului in care se rezolva nemultumirile brasovenilor.
Conducerea Primăriei Municipiului Brașov are posibilitatea să ajungă în scurt timp la concluzia la care au ajuns și multi brașoveni că există un blocaj la nivelul administratiei publice brașovene cu efecte negative asupra activității economice, culturale și sociale din municipiu”.

Iulian Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.