În sfrâșit, Oban Viktor și-a anunțat programul guvernării sale: „Opriți-l pe...

În sfrâșit, Oban Viktor și-a anunțat programul guvernării sale:
„Opriți-l pe Soroș Gyorgy”!! Nici nu-i de contrazis…

0 41

În cea mai recentă ediție a săptămânalului Figyelo din Ungaria a fost publicată o listă cu circa 200 de nume despre care autorii scriu că ar face parte dintr-o „rețea misterioasă”de conducere a Opozitiei, având legături nemijlocite cu miliardarul american de origine maghiară George Soros.
Publicarea acestei liste a survenit la nici o săptămână după victoria confortabilă a premierului în funcție, Viktor Orban, și a partidului de guvernământ Fidesz în alegerile legislative din Ungaria.
Inainte de scrutin , șeful executivului de la Budapesta declara că ar cunoaște o lista cu numele a circa 2.000 de membri ai „armatei de mercenari a lui Soros”.

La Budapesta, Soros este socotit, pe una dreptate, inamicul politicii guvernului Fidesz În ultimii ani, Viktor Orban și membrii de seamă ai partidului său l-au acuzat pe miliardarul filantrop politic George Soros că ar încerca să răstoarne guvernul ales în mod democratic pentru a aduce pe teritoriul Ungariei mii de imigranți ilegali din Orientul Mijlociu și Asia.
Este vechiul vis al mondializarii, prin amestecul raselor, al religiilor- prin desființarea lor! Dar criticii lui Orban spun că limbajul folosit împotriva lui Soros, care este evreu de origine maghiara, ar conține elemente de retorică antisemită.
La scurt timp după realegerea lui Orban pentru al treilea mandat de prim-ministru, un purtător de cuvânt al Fidesz a afirmat că un proiect de lege intitulat „Opriți-l pe Soros” ar putea fi înaintat și dezbătut în Parlament în luna mai. Odată intrată în vigoare, legea ar permite guvernului să interzică ONG-urile care susțin migrația și ridică „riscuri de securitate națională”.

Printre numele menționate ca fiind „mercenarii lui Soros” se numără activiștii de frunte  ai unor ONG-uri, dar si reporteri de investigații, profesori universitari și oficiali ai Universității Central-Europene din Budapesta, fondată de Soros. O petiție umoristică a fost lansată de persoane care nu figurează pe listă, pentru ca numele lor să fie incluse printre cei acuzați că ar face jocurile lui George Soros.

COMENTARII