Lăcomia lui Ponta, pe punctul de a îngenunchea PSD, cum a mai...

Lăcomia lui Ponta, pe punctul de a îngenunchea PSD, cum a mai făcut-o si în 2014!

0 172

Lacomul Victor Ponta, încurajat de ceilalţi lacomi de la vârful PSD, l-a fugărit pe Crin Antonescu, pentru a se aşeza el pe scaunul de candidat la Preşedinţia României. Lacomul Ponta se vedea şi la Palatul Cotroceni, şi conducând Guvernul în fruntea căruia ar fi pus un alt lacom slugarnic.
Pe Victor Ponta l-a încurcat, însă, electoratul, pe care lacomul şef al PSD şi al Guvernului l-a pus pe gânduri în momentul în care şi-a făcut ziua de naştere pe stadion. Vă mai amintiţi, probabil, că Victor Ponta şi-a lansat candidatura la prezidenţiale pe „Arena Naţională” în prezenţa a 50.000 de oameni, chiar în ziua în care a împlinit 42 de ani.
După ce lacomul Ponta a pierdut, rând pe rând, alegerile prezidenţiale, postul de premier şi funcţia de preşedinte al PSD, la conducerea partidului s-a instalat umbra sa, Liviu Dragnea.
Domnul Dragnea s-a dovedit şi el … la fel de „mare”. Probabil că una dintre condiţiile pentru a deveni şef la PSD este să treci un test de fidelitate. Din cauza unei condamnări dictate de SISTEM cu sprijinul Justiţie (verigă importantă în SISTEM), lacomul şef al PSD nu şi-a putut amenaja un birou şi la Palatul Victoria. Însă acest lucru nu l-a împiedicat să se autoproclame premier din umbră şi să aibă pretenţia, alta poama, ruda cu Ponta, un prim-ministrul pe care dumnealui l-a pus în funcţie să i se subordoneze total. Numai că, după mai putin 6 luni de şefie, Sorin Grindeanu a devenit şi el lacom de putere şi sfătuit de gasca lui Ponta, a rupt lanţurile de slugărnicie, declarându-şi independenţa faţă de lacomul şef al PSD şi lacomii care-l susţin.

Deocamdată …lăcomia si carierismul ar putea să-l termine şi pe Liviu Dragnea, altfel bun administrator, aşa cum l-a terminat şi pe Victor Ponta. Dacă în cazul lui Victor Ponta  nu a fost vorba doar despre lăcomie ci si de aparteneță la SISTEM, la Liviu Dragnea ar putea fi vorba şi despre teamă.  De aceea, ştiind cu ce se ocupă uneori Statul de Drept, n-ar fi de mirare ca domnul Dragnea să-şi fi luat angajamentul …sa nu mai rupa lantzul la guvernare  cu condiţia să nu ajunga la închisoare. Ponta insa mai spera!

COMENTARII