Legea off shore a demonstrat că avem un parlament alcătuit din trădători...

Legea off shore a demonstrat că avem un parlament alcătuit din trădători de Neam și Țară

0 79

O propunere care dădea peste cap toată dezbaterea din Parlament, o propunere care anula de fapt legea, eforturile de a o întoarce în favoarea proprietarului: poporul român. Pusă imediat la vot, propunerea a fost adoptată cu largul sprijin al coaliției PSD-ALDE. Nu știu cum a votat domnul Dragnea, dar din banca sa, din rândul întâi, nu a mai făcut nimeni semnul prin care colegii săi să știe că trebuie să respingă amendamentul propus! Și amendamentul a fost adoptat cu o largă majoritate a ticăloșilor din Camera Deputaților. Aproape unanimitate.

Ticăloșie pe toată linia! Fără deosebire de grup parlamentar! Trădare nerușinată! Generală! Care denotă înțelegerea ocultă, tăinuită, dintre partidele parlamentare, care mimează adversitatea de interese și principii. Sunt toți o apă și un pământ!

Două vorbe și despre presa noastră, despre comentatorii de politică internă TV, despre ziariștii români: Dacă lucrurile stau așa cum le-am descris mai sus, sunt nevoit să consemnez tăcerea complice, ticăloșită a acestora, cârdășia cu dușmanii văzuți și nevăzuți ai Țării!

Nu am reținut numele deputatului căruia i s-a distribuit rolul esențial de a face propunerea criminală și nici nu aș vrea să-i aflu numele. Dacă nu era el nemernicul de serviciu, se găseau alți zeci de deputați dispuși să se facă coada de topor! Dar dacă are familie, părinți, frați, copii, dacă are prieteni, vecini, rude, aceștia ar trebui să știe că pe mâna nenorocitului s-a produs una dintre cele mai grele lovituri și pagube pentru tot românul!

Greșesc? Nu sunt bine informat?… Nu exclud această eventualitate și atunci întreb pe cine știe mai bine care este adevărul, de ce legea off shore nu a ieșit din Parlament așa cum a propus-o și ne-a promis-o PSD, prin liderul său, mult hăituitul domn Dragnea… Nu ne-a trădat, nu ne-a înșelat așteptările?
În așteptare,

Ion Coja

Sursa: ioncoja.ro

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.