Liberalii brașoveni se laudă… ,,este o prezenţă istorică”!

Liberalii brașoveni se laudă… ,,este o prezenţă istorică”!

0 60

Staff- ul PNL a vorbit aseră imediat după încheierea alegerilor,la sediul filialei judeţene de pe strada Lungă, despre implicarea braşovenilor la vot. Aceştia au reamintit că în judeţul Braşov şi la acest tur de scrutin, prezenţa a fost foarte bună. „Avem un plus de peste 15.000 de votanţi care au reuşit să facă diferenţa între turul 1 şi turul 2. Avem o prezenţă de peste 56%, iar ceea ce contează este că, faţă de primul tur, avem o creştere spectaculoasă”, a punctat liderul Adrian Veştea.
Optimisul lui Veştea este dublat de date:
Rezultate la vot în județul BRAŞOV este acesta:
Klaus Iohannis – 210,724
Viorica Dăncilă – 75,763

Totodată sursa citată a mai precizat că „vreau să le mulţumesc braşovenilor pentru mobilizare şi pentru faptul că au demonstrat încă o dată că Braşovul rămâne liberal, european şi un judeţ care se va moderniza în continuare. De asemenea, vreau să le mulţumesc tuturor românilor pentru prezenţa mare la vot. Putem spune că este o prezenţă istorică, iar candidatul nostru, Klaus Iohannis, a reuşit să obţină un rezultat la care noi, Partidul Naţional Liberal, am contribuit. Este un rezultat pe care preşedintele României îl merită pe deplin şi este cea mai categorică înfrângere pe care a avut-o PSD-ul în decursul istoriei”.

Cu ochii spre viitoarele alegeri
Pe de altă parte, liderul liberalilor braşoveni a declarat că PNL Braşov este pregătit pentru alegerile locale de anul viitor: „Am toată convingerea că numărul de primari pe care astăzi PNL îl are în judeţ, adică 35, va creşte după alegerile locale de anul viitor. Am toată convingerea că judeţul şi municipiul Braşov vor rămâne liberale”.
La sediul PNL Braşov s-a mai aflat primarul municipiului reşedinţă de judeţ, George Scripcaru, care a precizat corect ,,a contat foarte mult distribuirea voturilor acordate în primul tur altor candidaţi, iar la Braşov mulţi s-au orientat către Klaus Iohannis” şi a mai afirmat că de acum trebuie începute pregătirile pentru alegerile locale şi parlamentare de anul viitor
Iulian Rinder

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.