Licitația pentru etapa a III-a a Aeroportului se reia

Licitația pentru etapa a III-a a Aeroportului se reia

0 105

Comisia de evaluare a ofertelor a hotărât anularea atribuirii contractului de achiziție, pe considerentul că nu a fost depusă nici o ofertă admisibilă

Licitația deschisă pentru „Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, etapa a III-a, Proiectare și execuție lucrări de construcții și instalații pentru nouă obiecte” va fi reluată.

Comisia de evaluare a ofertelor a hotărât anularea atribuirii contractului de achiziție, pe considerentul că nu a fost depusă nici o ofertă admisibilă.

Doi operatori economici depuseseră oderta la licitația care ar fi trebuit să desemneze firma care să proiecteze și să construiască nouă obiecte din cadrul Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav.
Este vorba despre clădirea energetică, remiza PSI, posturi control acces, gospodăria de apă, parcarea auto și drum acces terminal – DJ 103C, drumuri tehnologice interioare, împrejmuiri și porți, rețele interioare în aeroport și platforma antisuflu.

Documentația aferentă licitației deschise pentru etapa a III-a a proiectului Aeroportului a fost publicată din nou în sistemul electronic de achiziții publice.
Ofertele pot fi depuse până în data de 19 noiembrie

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.