Locuitorii din Cristian beneficiază de transportul metropolitan

Locuitorii din Cristian beneficiază de transportul metropolitan

0 47

Linia 110 a devenit funcțională din prima zi a lui 2019. Autobuzele de pe traseul care leagă Cristianul cu capătul de linie din Bartolomeu-stadionul Municipal circulă, în funcție de orar, cu o frecvență de o jumătate de oră sau o oră

Linia 110 a devenit funcțională din prima zi a lui 2019. Autobuzele de pe traseul care leagă Cristianul cu capătul de linie din Bartolomeu-stadionul Municipal circulă, în funcție de orar, cu o frecvență de o jumătate de oră sau o oră. În curând și în alte localități din zona metropolitană vor ajunge autobuze ale regiei autonome de transport Brașov.
De la 1 ianuarie, legătura cu transportul public între Cristian și Brașov este asigurată de RATBV, prin linia 110.
Călătorii sunt mulțumiți, mai ales că nu mai sunt nevoiți să aștepte în stații autobuzele care veneau din alte localități.
În curând vor fi înființate și alte linii spre alte localități din zona metropolitană. Potrivit lui George Cornea, președinte AGA RATBV SA, printre acestea se numără Sânpetru, Bod, Prejmer şi Hărman, primării care au arătat deschidere de a intra în parteneriatul pentru operare pe zona metropolitană.

Biletul pe ruta Cristian Brașov are valabilitatea de 50 de minute, deci călătorii mai pot călători până la expirarea acestui timp și pe mijloacele de transport din municipiu.

Pe linia 110, Brașov – Cristian, nu există bilete de hârtie și nu se plătește la șofer. Achitarea prețului călătoriei se va face exclusiv prin intermediul cardurilor de călătorie.
Este obligatorie validarea cardului de călătorie chiar dacă este încărcat cu un abonament, acest lucru permițând celor de la RATBV S.A., printre altele, conturarea clară a numărului de pasageri din autobuze, în vederea alocării unui număr suficient de autobuze.

Vifor Rotar

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.