Magazinul FC Brasov isi lichideaza stocurile

Magazinul FC Brasov isi lichideaza stocurile

0 234

Intrucat firma care gazduieste magazinul doreste sa reamenajeze parcarea si intrarile in hipermarket, magazinul clubului se va inchide la 1 iulie. De altfel, si contractul dintre cele doua parti va expira la acea data, insa, in cazul in care echipa nu se va desfiinta, patronul magazinului a obtinut promisiunea ca va avea un spatiu in interiorul hipermarketului.

Magazinul FC Brasov, situat in parcarea unul hipermarket din oras, a trecut la lichidarea stocurilor. Intrucat firma care gazduieste magazinul doreste sa reamenajeze parcarea si intrarile in hipermarket, magazinul clubului se va inchide la 1 iulie. De altfel, si contractul dintre cele doua parti va expira la acea data, insa, in cazul in care echipa nu se va desfiinta, patronul magazinului a obtinut promisiunea ca va avea un spatiu in interiorul hipermarketului, asa cum era si anul trecut.
Pana la 1 iulie insa stocul de produse trebuie lichidat, astfel ca patronul, fostul arbitru Florin Ghimbasan, a decis sa vina cu o promotie pentru clienti. Este vorba despre unu plus unu gratis – la fiecare produs cumparat clientul mai primeste un produs, cu promisiunea ca in viitor oficialii vor incerca sa faca un alt magazin pentru suporteri.
Odata cu revenirea vremii frumoase se pare ca si numarul de sustinatori ai echipei care vin sa cumpere obiecte cu insemnele clubului a crescut, mai ales ca, in urma promotiei, oricine cumpara un obiect, primeste inca unul gratis.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.