Managerul Spitalului de Pediatrie Braşov, dr. Liviu Muntean, şi-a reziliat contractul de...

Managerul Spitalului de Pediatrie Braşov, dr. Liviu Muntean, şi-a reziliat contractul de conducere, pentru că lua salariul înjumătăţit!

0 100

Incredibil, în România tuturor posibilităţilor : dacă esti manager de spital, deci dacă ai atribuţii şi responsabilităţi multiple şi importante, încasezi un salariu înjumătăţit faţă de cel al unui medic! Cam aceasta este ideea, care l-a determinat de dr. Liviu Muntean, manager al Spitalului de Pediatrie Braşov să renunţe la funcţia de conducere şi să rămână doar medic! Concret, în zilele noastre, dacă un medic manager de spital este retribuit cam cu 5000 de lei, un medic primeşte în jur de 10.000 de lei!
,,Consider că în orice instituţie, managerul trebuie să aibă cel mai mare salariu, dintre toţi anagajaţii, pentru că el răspunde de tot. Eu am găsit înţelegere la Consiliul Judeţean Braşov şi mi-am reziliat contractul de manager, pentru că altfel încasam un salariu la jumătate, faţă de cel al unui medic, cu toate că responsabilitatea şi solicitările managerului sunt net superioare”, ne-a declarat dr. Liviu Muntean, care acum îndeplineşte funcţia de director medical al unităţii sanitare braşovene.
D.D.

Trimiteti mai departe articolul:

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.